Utebliven ägglossning och blödning

Så konstigt det där när man har bestämt sig för något. Nu kan jag inte tänka på något annat. Det verkar som att ägglossningen uteblev den här månaden, alternativt att jag missade den. Nu har jag en liten blödning vilket också är mycket märkligt, inte alls rätt i cykeln. Igår pratade jag och I om att vi kanske ska strunta i att bestämma så mycket utefter ägglossning och istället bara köra på och blir det så blir det.

Din hand i min – genom hela livet.

Midsommarafton igår var helt fantastisk! Vi var ute i skärgården på en ö där jag alltid firade midsommar som barn. Att det regnade till och från gjorde absolut ingenting. Däremellan satt vi ute och spelade gitarr och sjöng i strålande sol. Det blev några vändor ut och inte från uteplatsen – klassiskt midsommarväder. Elsa gillade att fira midsommar och det blev sådär mysigt som jag hade tänkt mig. Första natten i nya båten var också mysig. Allt är så mycket större ombord här än på vår förra båt. Vi fick plats 7 vuxna och 2 barn, inte under natten, men under utfärd. Det gick hur bra som helst. Det är fem bäddar totalt i båten så det är stor skillnad från förra.

Jag band allas kransar kvällen innan. Sprayade med vatten och la i en påse i kylen. De höll sig finfint.

Fina fina Elsa.

Marias krans fick björk som stomme och Angelica ville bara ha brudslöja. Jag återanvände banden från min tärnbukett från förra helgens bröllop. Så fint!

Vår lilla familj. <3

Goda midsommartårtor!

Bästa Elsa hittade en trumpet som hon spelade på.

Nöjd midsommarunge!

Vi åkte hem efter frukosten hela gänget och åt gemensam lunch hemma hos oss. Sen avslutade vi med fantastisk gelato från GROM. Om ni inte smakat den än – gör det! Pistage och citron är mina två favoriter. Nu är vi på väg ut till några kompisar i skärgården, jag Ibbe och Elsa. Det blir match och mys!

Drömmig gelato!

Elsas favorit är jordgubb och citron. 

 1. Har alltid regelbunden mens.. men båda mina barn blev till månader när ägglossningen kom senare än vanligt.

  Fint att du delar med dig av er resa. Jag personligen skulle stressas över att vara så öppen i det.

  Lycka till! ❤️

 2. Kanske det redan har tagit sig och det var en nidblödning? 😊
  Jag tror nog att ni ska strunta i ägglossningstest och cyklar.. sexa på istället bara. Förr eller senare så tar det sig förhoppningsvis. Förhoppningsvis förr. Lycka till! 😃

 3. Emma skriver:

  Det är verkligen en berg- och dalbana det där med att försöka skaffa barn. Jag och min sambo försökte i ungefär tre år, med ägglossningsstimuleringar och ägglossningstester kors och tvärs. Uppgivenhet och besvikelse. Nu sitter jag här i vecka 35 och längtar efter våran lilla dotter i magen och har liksom glömt hur vi faktiskt kämpade. Livet är magiskt, skulle allt gå precis som vi ville hela tiden så skulle det liksom tappa sitt syfte. Man kan inte uppskatta det vackra om man inte först får kämpa lite. Jag hoppas allt går vägen för er snart och hoppas du kan se ljusglimtarna mellan ägglossningstesterna. Kram Emma

 4. Katrin skriver:

  Kan vara en nidblödning, håll koll på om mensen kommer om ca 8-12 dagar annars tar du ett test. 😉

 5. Frida skriver:

  Jag blev inte gravid på 6 mån sedan testade jag de dyrare stickorna från CB. Hade mycket senare äl i cykeln än jag trott och blev då gravid mha stickorna. Så för oss var de verkligen bra ❤ lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..