Sorterar och delar upp allt

Elsa har sedan en ganska lång tid tillbaka varit väldigt mycket för att sortera saker i både färg och storlek. Under utvecklingssamtalet på förskolan berättade de att hon gärna sorterar pennorna i färger framför att rita. Exakt samma sak upplever vi hemma. Hon kallar gärna pennor, små gubbar eller tärningar i grupp för en familj.

Idag fick jag en uppdatering från förskolan med Elsa i en film när hon satt och sorterade små gubbar i olika färger. Det är mysigt att bara sitta och iaktta henne när hon leker. De olika gubbarna pratar gärna med varandra och frågar om de får följa med och sen svarar den andra ”ja, såklart att du får”. Som jag älskar henne. Den kärleken jag känner till henne är helt obeskrivlig. Hon är den bästa i hela vida världen.

När jag sminkade mig ville Elsa också ha mascara. Det fick hon. 

Jag fick en fråga om trots. Jag tänkte ta upp det i ett annat inlägg.

Gullmunk! Nu ska jag gå ner till förskolan och hämta hem Elsa. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..