Vi har flyttat!

Numera finns vår älskade Tvillingpodden hos acast! Det känns kul, spännande och på tiden. Tänk att vi har hållt igång i hela 185 avsnitt. Om bara 15 veckor är det dags för Tvillingpodden 200-event! Är det någon av er som läser bloggen som har lyssnat på podden sen start?

I veckans avsnitt av Tvillingpodden spårar jag och Angelica ut (som vanligt.) Ni hittar alltså avsnittet på acast – gå gärna in och lyssna där.

 

Idag ska jag jobba hemifrån hela dagen. Ibbe har åkt till London för filminspelning till slutet av veckan. Det är Elsas sista vecka på förskolan innan sommarlov så jag måste försöka jobba in lite så att jag kan ta några dagar ledigt här och där framåt utan att mina sociala kanaler blir lidande.

Eftersom att jag inte har körkort (än) så blir det smidigast att jobba hemifrån än att ta av min tid för att ta mig till och från vårt kontor. Vi får se om jag gör det någon av dagarna, jag är väldigt produktiv där. Här hemma finns det alltid tusen andra saker som tar min uppmärksamhet. Jag tror dock att Ibbe skulle uppskatta om jag ägnade lite tid åt tex min walk in som ser ut som hej kom och hjälp mig.

Måndag, bästa dagen tycker jag! Livets liv – full av möjligheter. 

 1. Tessi skriver:

  Den synkar fortfarande inte med podcastappen 🙁 Gillar att ladda ner dem offline där och lyssna i bilen. Men tur att man så länge kan lyssna på acast hemsida.

 2. Är så dålig på sånt här men betyder detta att inte podden kommer uppdateras i podcastappen för Iphone längre? Lyssnar alltid därigenom och har alla andra poddar där nämligen..

  1. Jo, den ska göra det. Har inte fått det att fungera än bara <3 kram J

 3. Ja jag har lyssnat sen start! Och läst bloggen sen start. Jag tycker att ni är underbara!
  Kram

 4. Denise skriver:

  Hej!
  Jag har precis lyssnat på i princip alla tvillingpodden avsnitt (vissa flera gånger) och jag saknar en frågestund! 🙂

  Är det inte dags för det snart igen? Jag har så många frågor!

  1. Åh, vad kul! Ställ din fråga här! Vi har frågestund i avsnittet som kommer ut på måndag! 😀 Kram J

   1. Denise skriver:

    Vad hände med barnboken? Skickade ni in den till fler bolag eller la ni boken på hyllan?
    Kommer ni sätta igång er YT kanal igen? (Älskar den!)
    Vad tycker ni om skvallerbloggar? Om ni läser hur är det att läsa om sig själva eller om någon som är en vän till er? Tror ni att något stämmer är allt skvaller som skrivs i skvaller bloggar? Hur skulle ni reagera om något som skrevs om en vän till er faktiskt stämde?
    Ni nämner att ni önskar att företaget ska öka med tex. 10 anställda. Hur vill ni utöka företaget? PR? Böcker?
    Ni hade en anställd till youtubekanalen vad hände med henne?
    Hur ställer ni er till ifall Angelica flyttar ihop med sin nya kille? (Och inte bor kvar i sitt eget hus nära dig Jessica)
    Har ni lätt för att bli kära?
    Kommer ni bestiga Kebnekaise i år? Nästa år?
    Varför går barnen på olika avdelningar på dagis?
    Jag vet att ni jämför er med varandra. Jämför ni era barn mot varandra? Tex. Jämför E med A & P.
    Varför pratar ni inte så mycket om er biologiska pappa?
    Vad är det bästa med era män? Vad tror ni att andra uppskattar mest hos era män? Hur tror ni att andra upplever dom?

    Jessica: Hur har du och Ibbe det nu? Du behöver inte gå in ingående, men det känns som det blev ett hopp mellan familjerådgivning och bebisfabrik. Vad var det ni lärde er i familjerådgivningen som räddade förhållandet?
    Leker E med A & P när dom är hos Angelicas Ex man? Hur är er relation idag?
    Kan inte du börja lägga ut fler outfit-bilder? (Jag tycker du har så himla fina kläder)
    Vad jobbade du med i Norge?
    Med facit i hand, kan du förstå att Angelica ville bryta sig loss under era tidiga 20 år? Hade ni kunnat göra annorlunda på något sätt? Tänker på födelsedagsfesten.

    Angelica:
    Efter ha lyssnat på nästan alla podd-avsnitt så förstår jag att din och din Ex mans skilsmässa kom som en chock. Jag förstår att du är trött på att älta detta, men kommer du någonsin gå ut med anledningen till varför ni skiljdes? Och hur kunde du veta att du inte skulle vara ensam så tätt efter beslutet om skilsmässa? Kan du i efterhand känna att du också var på väg bort omedvetet? Jag vet att du sagt i ett podd avsnitt att ni nog hade kommit hit förr eller senare ändå.
    Du fick mycket kritik för att ha gjort reklam för ett företag som utför plastikoperationer. Hade du kunnat göra om det idag?
    Om du inte jobbade med sociala medier, vad skulle du vilja jobba med då? Vill du fortfarande bli barnmorska?
    Vill du fortfarande ha fler barn?
    Beskriv dina barns personlighet. Ni pratar mycket om E, men inte lika mycket om dina barn.

    Ni behöver absolut inte svara på allt eller någon fråga. Vissa kanske är för privata. Märkte jag nu i efterhand.. Deep stuff.

     1. Denise skriver:

      Jag har lyssnat från avsnitt 1-185 på ca 2 veckor. Tvillingpodden blev en flykt från en tuff verklighet med en sjuk släkting.

      Jag inser nu att i min värld har ju allt i tvillingpodden skett under dessa två veckor och i verkligheten har det gått år.

      Ni behöver verkligen inte svara på alla mina 200 frågor som poppade upp när jag lyssnade! Sluta aldrig med tvilling podden 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..