Hon skrev sitt eget namn

Återigen, dessa fantastiska uppdateringar från förskolan! Älskar dom! När jag hämtade Elsa igår berättade en av pedagogerna att Elsa hade skrivit sitt eget namn för första gången. När jag sen gick in i Pluttra (kommunkationsverktyget de har på vår förskola) kunde jag få se när Elsa skrev sitt namn och en beskrivning av Elsa och pedagogens samtal. Ljuvligt!

Elsa fick hjälp med att hennes namn stod på ett annat papper och sen härmade Elsa bokstäverna. Hon fick också säga vilka bokstäver som finns med i hennes namn. När hon hade skrivit klart ville hon leka med de små färgglada nallarna, som jag skrev att hon sorterade så noga häromdagen. Efter ett tag sa hon till pedagogen ”titta, ett A”. Då hade hon ställt alla små nallarna i en formation som ett A, minus strecket i mitten som de hjälpes åt att göra.

Här väntade den här lilla filuren på tårta på midsommarafton. Hon är inget fan av godis, men tårta går verkligen hem!

Jag älskar verkligen Elsas förskola och speciellt den avdelningen hon går på. Till hösten är det dags att byta till storbarnsavdelning, och hur mycket jag än älskar Elsas nuvarande avdelning så är det dags att ta klivet till saxarna, de små pärlorna och den större rutschkanan efter sommaren. Det kommer bli bra det också!

Min älskade Elsa. Idag ska jag hämta henne tidigare på förskolan så ska hon och jag titta på fotbollsmatchen ihop.

 

  1. Hanna skriver:

    Du skriver alltid så fint om Elsa!💕 Kärleken och beundran lyser alltid igenom när du skriver om henne.

    Ta hand om er!☀️

  2. Hanna skriver:

    Majoriteten av förskolepersonalen är verkligen fantastisk, vad de lär och stärker våra barn.
    Jag ska också hämta tidigt idag och se fotbollen tillsammans med min skrutt och äta middag framför tvn. Längtar! Ha en fin kväll

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..