Tjejmiddag två dagar i rad

Igår var jag i Waxholm och åt middag med Mella och Miriam. Det var allsångspremiär på Winbergs. Så kul! Elsa sov hos mamma för första gången och jag tror att båda tyckte att det var mysigt. Jag hoppade ner till mamma, som bor nästan granne, imorse vid 06:30 och hämtade hem Elsa. Sen såg jag i min väderapp att det skulle bli 30 grader varmt så jag bestämde att Elsa fick vara ledig idag och vara hemma med mig och bada och ta det lugnt. Jag har lyckats jobba en hel del samtidigt som Elsa har lekt och pysslat med olika saker. Jag såg framför mig hur det skulle bli en lång natt med jobb för min del, men jag slipper det.

Gårdagens outfit! 

Ikväll har vi haft tjejmiddag nere vid havet, jag, Angelica, Blomman och Johanna. Efter Blommans bröllop för snart två veckor sen bestämde vi att vårt lilla tjejgäng ska sätta ett datum och ses en gång i månaden. Tiden bara går annars och livet kommer emellan. Ikväll bokade vi in en tjejresa till Torekov i början av september. Det kommer att bli som en dröm!

Vilket väder det har varit idag hörni! Måste varit varmaste dagen hittills!

Klänningen är ny och kommer från H&M.

Gravidstatus just nu är att det nu är 6 dagar till förväntad mens. När kan man tidigast ta ett graviditetstest? När jag plussade med Elsa gjorde jag det samma dag som jag skulle ha mens.

Finaste Johanna & Blomman. 

Twinnies i color!

Älsk på havet!

 1. Åh sex dagar kvar! Jag har sju! Har bestämt mig för att inte testa förrän tidigast ÄL+12 då jag första gången fick negativt på ÄL+10 men fett positivt fyra dagar senare, på BIM – 1. Ju närmare mensen man testar ju säkrare blir resultatet. Håller tummarna för oss 😍

  1. Sååå spännande! 😀 <3 Lycka till!! Jag håller också tummarna för oss! Kram J

 2. S skriver:

  Vad hände med huset din mamma byggde? Ska hon inte bo där? Det såg ju superfint ut!

 3. Anna skriver:

  Hej. Vill bara säga att jag har problem med att senaste podden (eller om det är de två senaste) inte dyker upp i min podd-app. Vet inte om ni kan göra något åt det men kanske kolla med de som distribuerar den åt er för jag vill ju så gärna lyssna men inte gärna byta app (har en som heter podkicker på android).
  Kram!

  1. Hej bästa! Vi håller på att lösa det så snart kommer den finnas i appen igen! 😀 Kram J

 4. Jag har också beräknad BIM om 6 dagar. Är vårat första försök till ett syskon 🙂 med dottern plussade jag på BIM-5, fick då gravid 1-2 veckor på digitalt graviditetstest.

  Så kul att få följa eran resa och samtidigt göra den själv också!

 5. Louise skriver:

  okej, jag kanske va lite hardcore men hade precis läst en kurs i statistik när jag och min man försökt bli gravida i ett par månader utan att lyckas. Så jag tog fram min mens-app och räknade på hur många dagar jag hade mellan varje mens och började räkna ut typvärde, medelvärde och medianvärdet för att på så sätt räkna ut när min ägglossning skulle ske. Jag korrigerade därefter antal dagar mellan mensen i appen och tjofjong månaden efter plussade vi!!! 😀
  Jag tog clearblues digitala tester, de kan man ta 5 dagar innan beräknad mens men beroende på hur höga halter av ”gravid-hormoner” du har i kroppen kan grav-testet vara negativt fast du är gravid. Dessutom blev jag alltid så orimligt ledsen vid varje negativt test och vid minsta lilla brunaktiga flytning (man kan ju få lite blodstänk i trosan trots att man är preggo) så mitt bästa tips är att vänta med grav-test tills typ att mensen är 4 dagar sen MEN samtidigt inte hoppas alltför mkt…
  Lycka till!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..