Att vakna upp som ett barn

Vad är det med barn och vakna pigga och igång till 100% på mindre än 5 sekunder? På vardagarna får vi nästan alltid väcka Elsa efter 07 och då är hon ganska svårväckt och brukar säga ”jag vill sova lite till”. Men på helgerna vaknar hon alltid av sig själv och nästan flyger ur sängen. Hon går verkligen från noll till hundra på en gång. En annan är rätt seg när man slagit upp ögonen och behöver iallafall några minuter innan man kan ta sig ur sängen. Igår morse vaknade jag av att Elsa stod bredvid sängen och sa till mig ”mamma, det är faktiskt morgon”. Då hade hon varit inne på sitt rum och klätt på sig och var redo för en ny dag.

Jag har rätt mycket energi i min kropp, men ibland önskar jag att jag kunde vakna som Elsa. Med studs och hopp i hela sitt väsen.

Full fart från start!

Imorse dansade hon med sin ponny!

Ni måste spana in mitt senaste inlägg på Instagram, jessicalagergren heter jag där. Elsa kan en av sångerna från Sound of music och gör en egen variant.

Igår startade jag projekt rensa walk-in. Igen. Hur kan det bli så stökigt…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..