Att dela med sig av det privata

Hallå hur kul att vi vann matchen? Jag och Angelica vrålade rätt ut av glädje. Pappa är här och han och Ibbe satt och höll för öronen, hehe. Men man älskar ju att vinna! Så himla roligt! Det hade varit så roligt att ha möjlighet att åka över och se matchen på lördag, men det har jag inte. Lyllos er som ska dit – eller som är där nu. Det måste vara en så härlig känsla.

Ikväll blir det jobb för mig och Ibbe ska åka och fixa med båten. Tanken är att jag ska försöka ha lite semester från och med lördag och en vecka framåt. För att det ska kunna vara möjligt behöver jag jobba in en hel del, men det ska nog gå bra. Jag tänker att det ”enda” jobbet jag ska göra under nästa vecka är mina egna sociala kanaler. Och det är såklart inte bara, men det är bara kul så jag ser det sällan som en tung arbetsbörda.

Elsa under förra matchen som Sverige spelade.

Jag fick en fråga från en vän om jag inte tycker att det är jobbigt att dela med mig av så mycket här. Som det här med bebisfabriken till exempel. Jag ser det inte som jobbigt. Jag älskar att få dela mina upplevelser med er. Flera av er har funnits där för mig sen jag startade bloggen den där hösten 2014. För mig känns det helt naturligt att ni får ta del av min väg mot ett syskon till Elsa. Om Ibbe hade sagt ifrån om det hade jag inte delat med mig, men han är med på det, så då delar jag mer än gärna med mig.

Häromdagen var Elsa Pippi. Jag satte ståltråd i hennes hår och hon var överlycklig! Älskade unge!
Hon satte in Herr Nilsson innanför tröjan…
Och sprang runt och sjöng ”här kommer Pippi Långstrump”

  1. Så spännande att få följa er resa till ett syskon åt Elsa. Jag är såå sugen på bebis igen trots att min kille endast är elva månader. Du är så duktig på att fixa med utklädning och roliga grejer för barnen, verkligen en inspiratör.

  2. Emma skriver:

    Om du blir gravid, kommer du dela med dig om det från pluset på stickan eller vänta ett par månader? Om du inte skriver om det så kommer ju man förstå att du är gravid. Lycka till i bäbisfabriken. Jag och min sambo ska nog börja till hösten med vår bäbisfabrik

    1. Jag kommer dela med mig! 🙂 Tack! Och vad spännande, lycka till! 🙂 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..