En välbehövlig date night

Igår hade jag en idé om att jag, Ibbe och Elsa skulle gå på Wira-spelen. En mysig teaterföreställning ute i Wira bruk, en bit från Åkersberga. Ibbe är som ni kanske redan förstått den förståndiga och kloka av oss. Elsa brukar sova runt 19 och föreställningen skulle börja 19 och hålla på till 21:30. Jag tänker att det är sommarlov osv, men Ibbe sa nej till det. Vilket ju är det smartaste draget såklart, men ibland önskar jag att han var lika impulsiv som jag, fast inte igår. Igår var jag nämligen glad att han inte var det. Istället var mamma barnvakt åt Elsa och Ibbe och jag passade på att ha en date night. Det var så längesen!

Vi åkte till Mall of Scandinavia och åt världens godaste middag på en indisk restaurang. Efter det blev det bio där vi såg uppföljaren till Jurassic World. Jag hade inte så höga förväntningar för jag tyckte inte den förra filmen var superbra, men den här var riktigt spännande! Vi hade en supermysig kväll och Elsa sov hos mormor så vi fick en hel natts helt ostörd sömn.

Lille Ibbis.

Magisk himmel när vi kom ut från bion. 

Det var ingen trafik alls. Så fridfullt.

Vi spelade svenska hits på väg hem. Mysigaste kvällen på väldigt länge.

 

 

  1. Katta skriver:

    Hej!! Har en fråga till dig..! Letar efter lekstuga till kidsen men såg att dom var ju svindyra.. inte vad jag räknat med 🙈 hittade den du köpt till Elsa. Så frågan är, är ni nöjda med den? Upplever du att den är för liten eller tror du hon kommer kunna leka i den länge? Får man plats två barn😅 kram!

  2. Helt orelaterad fråga men har inte kunnat släppa bilden på den fina bröllopslokalen du la ut 2016 när ni planerade bröllop och skulle så himla gärna vilja veta vart den ligger, om du vill svara på det såklart. Har verkligen dammsugit internet på fina lokaler men det är så svårt att hitta något 🙁

  3. Maria skriver:

    Var kan man lyssna på Tvillingpodden?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..