Böljan blå har ingen kontakt

Vi är ute med båten nu och igår hamnade vi i en vik, kärleksviken har vi döpt den till, och där finns det knappt någon mottagning. Bra för mig att försöka släppa jobbet med sociala medier en stund, men också frustrerande eftersom att jag ville uppdatera här. För mig är det dessutom svårt att skilja på jobb och privat när jag läser andra bloggar eller scrollar på Instagram. Jag älskar ju att följa andra, men gör ju också det i jobbsyfte. Ganska angenämt problem inser jag nu när jag skriver ut det.

Hallå! Jag måste ju uppdatera er om bebisfabriken! Jag lovar att göra det imorgon. Det blev inte alls som jag hade ”planerat”, men jag tror att det blev bättre. Ni får veta mer imorgon. På Instagram får jag upp bilder trots dålig uppkoppling så följ mig gärna där, jessicalagergren heter jag där.

Vilket jäkla semesterväder vi har! Jag njuter så mycket just nu, hoppas ni också gör det. Det är många som frågar om Tvillingpodden, vi kommer ut med avsnitt precis som vanligt varje måndag. Problemet är just nu bara att vi inte löst den tekniska biten med att avsnitten hamnar i itunes och podcaster. Ni kan lyssna hos a-cast, klicka här. Vi är på den pucken så ni vet.

Igår var det riktigt roligt att handla. Vi hade planerat alla middagar innan och Elsa fick hjälpa till med allt i affären, hon älskar det. Vanligtvis gillar jag inte direkt att handla, men när man vet att man ska ha allt i båten och hur mysigt det ska bli känns det annorlunda när man bockar av allt från listan. Det spelar liksom ingen roll att det är mjölk, bröd och gurka – det är ändå kul på något sätt.

Elsa fick en semesterpresent av Ibbe. Ett fint lego som egentligen är för lite större barn, men hon tycker att det är kul ändå att leka med, även om det var väldigt pilligt att bygga ihop och krävde en del assistans från mig.

Gullmunk med lego!

Änderna fick lite stjärnchips av Elsa.

Jag älskar verkligen vår nya båt, en Albin 30. Den är helt fantastisk! Stor, snabb och fin.

Älskade unge. Hon älskar också den nya båten. När jag frågar om hon kommer ihåg vår förra båt säger hon nej. Vi har väldigt många fina minnen i förra båten men det känns fint att vi nu skapar helt nya minnen i den här båten.

En liten mås i Kärleksviken.

Idag har vi hälsat på hos kompisar till familjen som har landställe ute i skärgården. Vi har varit här så många somrar när vi var små. Det var fint att visa Elsa det stället. Deras hund blev kär i Elsa – och hon i honom. Lilla Frasse.

Frasse spanade ut över viken. Det är något väldigt speciellt med Stockholms skärgård. Idag har vi badat allihopa trots ynka 16 grader i vattnet. Uppfriskande!

 1. Emma skriver:

  Vad roligt! Vi köpte exakt likadant lego till vår 4-åring i semesterpresent 🙂

 2. Emma skriver:

  Var är graviditets uppdateringen?

 3. Emma skriver:

  Tippar på NC-samarbete.

 4. Malin skriver:

  Ang podden. För mig funkade det att lägga till podden igen genom att använda urlen till acast. Jag använder dock en app som heter ”Overcast” så osäker om man kan lägga till en URL direkt i ”podcaster”.

 5. Linda skriver:

  Men brrrrr så kallt!!!! Här nere i Falkenberg har vi ca 22!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..