När man trodde man visste

Jag har länge haft koll på min menscykel och vetat när jag haft ägglossning och när det har varit dags för mens – trodde jag. Blödningen som jag skrev om tidigare som inte alls kom när det var dags för mens egentligen var nog mens. Jag skippade att markera den blödningen i mina appar som jag har för att ha koll på cykeln, men kände i min kropp nu att jag skulle ha ägglossning.

Sist jag tog ägglossningstester gav dom noll utslag, vilket ju inte var så konstigt – jag hade ju inte ägglossning då. Meeen – NU har jag det! Jag känner det i hela kroppen OCH det gav utslag på ägglossningsstickorna. Äntligen! Nu håller vi alla tummar! Det är så roligt att det är flera av er är med om samma resa och att ni delar med er till mig!

 1. Själv skulle jag vilja rikta ett varningens finger mot alla tips gällande kosttillskott, vitaminer (förutom folsyra), etc. Är man frisk och inte har några problem med fertiliteten behövs inga kosttillskott för att bli gravid. Är det något problem med fertiliteten behövs mer än kosttillskott.

  1. Förutom folsyra så klart! Som man dessutom ska börja ta minst en månad innan man försöker bli gravid 🙂

 2. Mie skriver:

  Hallo! Tror du er gravid jeg! Jeg fikk positivt på eggløsningstesten før jeg fikk positiv på graviditetstesten. Trodde først jeg hadde bommet skikkelig på eggløsning, men så var jeg bare gravid!!! Altsa jeg håper det er slik med deg også!❤️❤️❤️

 3. Åh vad roligt! Vi väntar just nu till fredag, då det går att testa om vi är gravida. Annars kör vi igen bara! Så spännande 😍 /Amanda din gamla HM-kollega 😉

 4. Anna skriver:

  Jag har plussat, hoppas på er nu!!

 5. A skriver:

  Jag har provat ägglossningstest ett tag nu men får aldrig utslag.. känns hopplöst! Har försökt känna efter symptom på ägglossningen också med känner inget alls. När i cykeln kom din ägglossning? Alltså hur många dagar efter mensens första dag?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..