När man trodde man visste

Jag har länge haft koll på min menscykel och vetat när jag haft ägglossning och när det har varit dags för mens – trodde jag. Blödningen som jag skrev om tidigare som inte alls kom när det var dags för mens egentligen var nog mens. Jag skippade att markera den blödningen i mina appar som jag har för att ha koll på cykeln, men kände i min kropp nu att jag skulle ha ägglossning.

Sist jag tog ägglossningstester gav dom noll utslag, vilket ju inte var så konstigt – jag hade ju inte ägglossning då. Meeen – NU har jag det! Jag känner det i hela kroppen OCH det gav utslag på ägglossningsstickorna. Äntligen! Nu håller vi alla tummar! Det är så roligt att det är flera av er är med om samma resa och att ni delar med er till mig!

 1. Hej Jessica är i samma situation som dig! Fick mens i dag på morgonen, känns förjävligt men så vaknade jag till ditt inlägg o ska köpa ägglossningtest efter mensen nu! Hoppas det tar sig kram ❤️❤️❤️❤️

   1. Härligt att du är så positiv känner mig som en blöt fläck, misslyckad känner jag mig.. detta är första riktiga försöket, ägglossning uträknat av app.. kanske inte funkar? Regelbunden mens och har blivit gravid två gånger innan o gjort abort .. är 23 år! Ska jag köpa ägglossningstickor kanske? Kram

 2. Wiiiie vad spännande! Här ska vi köra igång första försöket på bebis nr två om några dagar! Läskigt och roligt!

 3. Säkert onödig fråga och hoppas jag inte ger falska förhoppningar, men har du tagit ett till gravtest? Min graviditet visades på ägglossningssticka. Hade också en liten blödning runt menstider. Spännande! Håller tummarna för att det funkar nu! 🙂

  1. Tänker också att du ska ta ett gravtest även om jag inte heller vill inge några falska förhoppningar? Det KAN ju ha varit en nidblödning och ägglossningstest KAN ge utslag vid en graviditet. Och om du dessutom varit åksjuk nu i båten ;)…

   Kram!

 4. Vad spännande med en ny resa! Hoppas såklart att ni får resultat snabbt 😍👏🏻

  Vill tipsa om ett kosttillskott som heter Donaferty och finns på kronans apotek! Jag är helt säker på att det hjälpte oss på traven. Gå gärna in på Google och läs om det. Det har fått super bra resultat på forskning runt graviditeter.

  Lycka till! 😍❤️🙏🏻

 5. Vad roligt! 😀 Jag och min sambo försöker skaffa vårt första barn. Har haft ägglossning och väntar tills jag kan ta ett gravtest. Försöker att inte ha så höga förväntningar, men det är svåååårt!

 6. Såå spännande att följa. För ganska exakt ett år sedan var vi mitt i bebisfabriken och precis när jag ville ge upp efter månader av besvikelser så blev det ett litet plus och nu ligger det lilla plusset på mig och sover och luktar sådär bebisgott. Håller tummarna för er!

 7. Jag har provat ägglossningstest ett tag nu men får aldrig utslag.. känns hopplöst! Har försökt känna efter symptom på ägglossningen också med känner inget alls. När i cykeln kom din ägglossning? Alltså hur många dagar efter mensens första dag?

 8. Åh vad roligt! Vi väntar just nu till fredag, då det går att testa om vi är gravida. Annars kör vi igen bara! Så spännande 😍 /Amanda din gamla HM-kollega 😉

 9. Hallo! Tror du er gravid jeg! Jeg fikk positivt på eggløsningstesten før jeg fikk positiv på graviditetstesten. Trodde først jeg hadde bommet skikkelig på eggløsning, men så var jeg bare gravid!!! Altsa jeg håper det er slik med deg også!❤️❤️❤️

 10. Själv skulle jag vilja rikta ett varningens finger mot alla tips gällande kosttillskott, vitaminer (förutom folsyra), etc. Är man frisk och inte har några problem med fertiliteten behövs inga kosttillskott för att bli gravid. Är det något problem med fertiliteten behövs mer än kosttillskott.

  1. Förutom folsyra så klart! Som man dessutom ska börja ta minst en månad innan man försöker bli gravid 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..