Att vara beyond smutsig – och bli ren!

Det gungar. Det gungar så mycket att jag knappt kan stå – eller sitta. Vi kom hem från båten för ett par timmar sen och de sista timmarna på båten blev av någon konstig anledning riktigt jobbiga för mig. Imorse när jag vaknade kände jag att jag var klar med den här båtsemestern. Från att ha haft en välfylld kyl ombord till att ha härsken mjölk och torrt bröd var ingen hit. Det kändes som signalen att det var dags att bege sig hemåt.

Dessutom måste det vara något form av värmerekord idag. När jag vaknade kunde jag inte tänka. Ibbe sa åt mig att skärpa mig men jag drabbades på riktigt av någon form av panik. Jag slet upp kapellet och hoppade ner i vattnet. Jag behövde svalka ner hela mig och efter det kändes det så mycket bättre – men inte helt bra. Jag har duschat ombord på båten – och i gästhamnar, men man blir ju aldrig riktigt ren känner jag. Jag vill duscha hemma i min egen dusch.

Nu sitter jag nyduschad och naken i soffan, jag älskar för övrigt att vara naken. Är det någon mer som gärna är det hemma? Jag tycker att det är så skönt! Speciellt när jag är nyduschad. Jag får klådakänslor om jag behöver klä på mig direkt när jag har duschat.

Och apropå duscha så skrubbade jag mig så mycket att det svider i skinnet nu. Speciellt i ansiktet där jag körde en peeling med syra i. Nu fattar jag att ni hudmänniskor får paniken av att syra en solbränd hud, men jag kände mig smutsig in till skelettet. Nu känner jag mig ren och så fräsch. Jag har lagt en återfuktande ansiktsmask och väntar på att Ibbe ska natta klart Elsa.

Åter till de sista timmarna på båten. Vi stannade till i en vik för att bada och sen packa ihop alla saker. Det gungade så mycket och när Ibbe började rensa kylen höll jag på att spy. Jag vet inte om jag blev sjösjuk men det var riktigt hemskt. Det luktade äckligt om precis allt och jag fick hänga ut med huvudet för att inte kräkas. Behöver jag säga att det är skönt att vara hemma en sväng? Haha.

  1. Träligt avslut på er annars så härliga båtsemester! När jag var gravid med nr 2 blev jag sååå åksjuk/sjösjuk av att åka båt, skällde på sambon att inte köra så fort o då hade vi bara en liten enklare motorbåt haha (kunde dessutom inte ens sitta på höga barstolar på restauranger för då blev jag helt snurrig😬😅)! Så håller tummen för att det är ett litet syskon som ställer till det lite för er☺️ hoppas ni får en fortsatt fin semester ❣️

  2. Karin skriver:

    En möjlig graviditet kanske?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..