Balla balla i tvättstugan

Har du lyssnat på veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN? Tänk att det är avsnitt 188. Snart är vi uppe på avsnitt 200 och då blir det ett nytt live-event! När vi flyttade vår podcast till acast och vi hade tekniska problem att få upp avsnitten i podcaster var det många av er som trodde att vi hade tagit ett uppehåll under sommaren. Icke sa nicke! Det är ju när ni har semester som ni har all tid i världen att lyssna på poddar, så från Tvillingpodden tar vi ingen semester.

Veckans avsnitt är roligt hälsar Angelica, det är hon som har klippt det. Vi pratar om hur man närmar sig någon på olika sätt. Det kan vara att bli upptryckt mot en vägg, eller bara lite ”balla, balla i tvättstugan”. Vi pratar även om varför jag tog Angelicas skilsmässa hårdast. Så, hoppa ner i en pool, lägg dig i en hängmatta (i skuggan) och lyssna på avsnitt 188. God lyssning under årets kanske absolut varmaste vecka.

Älskade tvilling. Utan dig inget mig.

Min lilla familj.

Fina bästa Nicklas. Jag är glad att han har kommit in i vårt liv. 

  1. Tid att lyssna på podd?? 😅 Jag lyssnar ju när jag åker till och från jobbet. Får se om det hinns med eller om jag kommer ikapp lagom till ”jullovet”. 😆

  2. Emelie skriver:

    Ligger på balkongen och lyssnar på tvillingpodden avsnitt 149, alltså jag skrattar så jag gråter 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..