Svagt streck eller inte?

Jag la nyss ut en story på min Instagram, jessicalagergren heter jag där, med ett graviditetstest. Beräknad mens är på lördag, men jag kunde inte hålla mig. Jag har fått SÅ många svar från de som följer mig att de ser ett svagt svagt streck. Jag fotade av testet och då ser man ju absolut ingenting. Men på filmen kan man skymta det svagaste strecket ni kan tänka er. Se efter själva och säg gärna vad ni ser. Jag har också fått svar att man inte ser något alls.

Direkt efter tog jag ett digitalt test (sjukt slöseri med pengar, men är som sagt för nyfiken). Det testet visade ”ej gravid”, men det är på tok för tidigt för att testa. När jag plussade med Elsa gjorde jag det samma dag som jag skulle ha mens och då var det också ett digitalt test där det stod ”gravid 1-2”. Om jag nu är gravid nu så är det helt fantastiskt och magiskt på alla sätt och vis. Ett mirakel ju. Att bli gravid är ingenting annat är ett jäkla mirakel tycker jag. Om jag inte är gravid får vi försöka igen. Jag håller ändå alla mina tummar.

Det är också många som hört av sig och sagt att det ofta är spökstreck på just de här testen. Har ni hört det?

Såhär ska man kanske inte hålla på, men jag fick tips om att öka skärpan på bilden. Här har jag gjort det. Då ser man ju ett svaaagt streck längst upp i mitten? Spökstreck eller ej återstår att se…

 1. Maja skriver:

  Du måste ju testa igen idag 😍

 2. C skriver:

  Jag tycker testlagrets tester är bra! Fick svagt men tydligt streck med dessa 7 dagar innan bim med första barnet! Nu med andra så tog jag på bim och det var superklart plus!

 3. Testade i helgen med likadant test och såg också ett svassaagt streck. Idag så kom mensen så vi får köra nästa månad ist.

  Lycka till, Jessica! 😊

 4. Är det ett testa tidigt-test? Annars om det är ett vanligt test ska det väl va ett streck oavsett och sen kommer ett till som skapar ett plus om man är gravid.

  Jag ser tyvärr inget streck, men håller tummarna att det syns bättre om några dagar.

 5. Anna skriver:

  Tycker absolut att det är ett streck på första bilden. Så såg mitt test också ut när jag testade alldeles för tidigt och det blev enäggstvillingar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..