Man ska inte klaga men…

Herregud vad varmt det är!! Helt otroligt! Idag ska det bli över 30 grader här och som tur är pumpade Ibbe upp den nya poolen igår. Det behövs kan jag säga! Elsa fick svalka sig i poolen en timme igår innan hon skulle sova. Hon simmade runt som en liten fisk och blev helt slut och somnade runt 20 istället för 23 – så skönt!

Idag behöver jag och Angelica jobba hela förmiddag, sen är det kalas för älskade Alice som fyller 4 år idag. Hurra hurra grattis mosters älskade unge. Hon har varit så peppad på att fylla 4. Hon har hela tiden vetat att hon fyller år på sommaren, och vilken sommar vi har haft. Vi har ju faktiskt haft sommar rent vädermässigt sen slutet av april.

En alldeles nyfödd liten Alice. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet när jag träffade henne.

Puss min gullmunk!

Vi facetajmade jämt förut hon och jag.

Minimajsen i vinterskrud!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..