När man verkligen vill se ett plus

Antingen så var det ett spökstreck jag såg, eller så var det för tidigt. Det är fortfarande lite för tidigt för att testa, har beräknad mens på lördag eller på tisdag, oklart beroende i vilken app jag kollar i. Det här med tålamod är inte min starka sida, och här finns det ingenting man kan göra så det är bara att vänta, vänta och vänta. Någon mer än jag som väntar?

Idag ska vi åka till stranden, jag, Angelica och kidsen. Vi har letat upp hinkar och spadar så det blir till att bygga sandslott precis vid vattenbrynet. Tydligen ska den här värmen hålla i sig minst en vecka till, då får man bara göra det bästa av situationen och försöka njuta av det. Det ska vi göra! Imorgon blir det båtutflykt hela dagen.

Mysigt kalas för Alice hemma hos Stefan och Anna igår. Elsa har saknat sina kusiner så mycket. Vi ringde FaceTime från båten för några dagar sen när Elsa ville visa sina myggbett för Alice och Philip. Jag tycker att det är så skönt att jag och Stefan kan ha en fungerande relation för barnens skull.

Min Ibbe. Det blir lätt lite småtjaffsigt i den här värmen och när man är med varandra 24/7. Snart åker han iväg på semester med en kompis en vecka. Jag tror att det blir bra att vi får sakna varandra lite. Han är allt bra fin min Ibbis.

Elsa hittade en pyjamashjältaroutfit hos kusinerna.

Anna hade bakat en ljuvlig tårta med blåbär, choklad och maräng!

 

 

  1. Jag tror helt klart att det var för tidigt. Även om du har beräknad mens på lördag så var det för tidigt. De flesta tidiga test jag känner till kan upptäcka graviditet 5 dagar innan missad mens (vilket skulle va på söndag om du har bim på lördag), vilket innebär att tisdag hade varit tidigare dagen att testa. Håller tummarna för positivt nästa gång du testar.

  2. Jag tog ett test i fredags för att lära mig hur det funkar (första gången) hehe men det visade negativt. Dagen efter skulle mensen dykt upp men den dröjde å dröjde… idag är det onsdag och jag tog ett nytt test. Hoppades att det skulle vara något där, å mycket riktigt jag är gravid för första gången i mitt liv 😍 håller tummarna för dig💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..