Kalas, utekväll och bubblor

Idag har vi haft kalas för Alice som fyllde fyra år i veckan. Supermysigt och alltid lika kul när familjen och släkten samlas tycker jag. Elsa hade roligt och hon fick leka med Nicklas två gulliga söner. Jag är så glad att han finns i vårt och Angelicas liv.

Igår var jag ute i stan en sväng med två kompisar. Det var näst intill folktomt i stan. Det var ändå kul att komma in till stan efter flera veckor utan att ha varit där. Vi drack bubbel på Strömterrassen och njöt av en fantastisk utsikt.

Min älskade farmor och pappa! <3

Elsa är den mest kärleksfulla människan jag känner. Hon döpte den här lilla bilen till Busso och kramade och sa hej då och ”jag kommer sakna dig” när vi hade handlat klart.
Nu sticker vi ut med båten igen! Imorgon blir det en heldag hos Sheila och Rasmus ute på Rådmansö.

  1. Erika skriver:

    Alltså, Alices skor på andra bilden! Två helt olika och på fel fötter. Så gulligt! Mysig dag ni har haft! Kram!

  2. Ulli skriver:

    Vilken härlig sommar ni har vad härligt med båt, underbart

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..