När livet är helt perfekt

Det fina med livet är att det går upp och ner tycker jag. För mig har det stabiliserats avsevärt med toppar och dalar sen jag började med medicin för min grava PMS. Jag tycker absolut att det är skönt att känna. Jag har tidigare under en period tagit antidepp-medicin och det var verkligen inte för mig. Jag förstår att det kan vara skillnaden mellan liv och död, men jag blev som ett rakt streck i mina känslor och det är så långt ifrån hur jag är som person så jag slutade när jag började må bättre.

Ni är flera som har frågat hur det går med graviditeten, eller icke-graviditeten. Jag hade BIM (beräknad mens) igår och än har den inte kommit. Jag är ofta sen några dagar så det behöver verkligen inte betyda att jag är gravid. Dessutom tog jag ett gravtest för några dagar sen som inte visade någonting. Det var ett sånt som ska ge utslag tidigt (inte det jag tog tidigare som visade ett svagt streck, eller ett spökstreck.)

Vi är ute hos Sheila och Rasmus på Rådmansö. Vi tog en tur med båten och nu väntar middag och övernattning här.

Älskade ungar! Alla tre njöt till fullo när vi var till havs!

Jag och Sheila har precis fixat naglarna med hennes hemma-gel-lack-kit från Le mini macaron. Älskar mullvadsfärg! Smidigt att inte behöva gå på salong och fixa.

 1. S skriver:

  On du tar ett idag så borde det rimligtvis visa om du är gravid eller inte

 2. Är det inte Premalex du tar? Det är ju Escitalopram/Cipralex, dvs. samma sak som anti-depp-medicin.

 3. Kokos skriver:

  Dricker du alkohol?

  1. Varför skulle hon inte?! Hon är ju vad hon vet inte gravid. Skärp dig!

   1. Fast det är väl inte konstigt att man reagerar?

    Jag tror faktiskt inte hon gör det för flaksan samt glaset är lite föööör tydligt, hon vill nog skapa debatt.
    ”Man gör som man vill”
    Osv.

    Planerar man att bli gravid och försöker så undviker man nog det som kan påverka negativt oavsett om en bebis är ett embryo med eller utan gulesäck.

    1. Inte alls meningen att skapa någon debatt. Jag drack en öl och det är inget mer med det. 🙂

 4. Jenny skriver:

  Jag fick plus idag (skulle också få mens idag) efter många negativa tester den senaste veckan. Har ju känt i kroppen att något är på gång, så har inte velat tro på de negativa testerna. Håller tummarna att du får ett plus i veckan!

 5. Anna skriver:

  Hej
  VAD tar du för medicin mot PMS? Har själ provat antidepressiva vilket inte alls fungerade för mig….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..