Jag är det inte…

Jag är inte gravid den här gången. Det blev helt enkelt ingenting, men det var ju första riktiga försöket så även om jag verkligen hoppades på att det skulle bli så känns det inte hela världen att det inte blev så. Tack för att ni hejar på, det känns fint!

Jag känner mig tillfreds med det mesta i livet just nu. Det kanske beror på att jag har haft lite ledigt och hunnit varva ner ordentligt. Nu är vi på väg hemåt efter en helg till havs. Det är så skönt att vara här ute när vädret är som det är. Svalkan är bara ett dopp bort, fantastiskt! Idag har jag alla mina känslor på utsidan och det känns okej. Skrattet är lika nära som gråten men båda känns lika fint på något sätt.

 1. Louise skriver:

  Det är så fint att du delar med dig så öppet om er resa Jessica. Vi har precis dragit igång med babymaking också. Vår Elli fyller 4 år i höst.

  Håller tummen för er och oss i baby äventyret! Kram från västkusten

 2. Ellen skriver:

  Tack för att du delar med dig!
  Jag trodde att jag skulle få vara lite före dig i bebisfabriken och att vi kunde följas åt men har spenderat dagen på gynakuten då jag började blöda för två dagar sen. Fick veta att det inte fanns något foster kvar tyvärr. Just nu är jag bara tom och gråter lite då och då. Skulle gå in i vecka 8 idag.
  Men det jag gläds åt är att jag blev gravid och på första försöket. Kram
  Vi ska försöka så fort det bara går, så vi kanske får följas åt ändå. Vi håller alla tummar och tår

  1. Men åh nej. Beklagar. 🙁 Skickar massor av kramar och kärlek till dig. <3

 3. Lycka till nästa gång! Lika kul att följa din blogg oavsett men håller såklart tummarna för er!!

 4. Maria skriver:

  Kram! Tack för att du delar med dig! Så inspirerande och viktigt att våga prata om det.
  Önskar dig och din familj allt gott!❤️

 5. Sarah skriver:

  Jag vet hur det var, jag var där nyss. Man får känna alla känslor, det ÄR många känslor. Det tog 10 månader och lite hjälp på traven för att vi skulle lyckas. Varje månad var tung. Men så kom det där plusset, på ett hotellrum på Samos. Det ösregnade utanför fönstret och jag grät av lycka. Jag vet att jag tänkte ”varför har jag varit så stressad och orolig över detta, det löser sig med tiden”. Jag håller alla tummar och tår för er, det är snart er tur ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..