Det händer i mötet med andra människor

Idag ringde klockan tidigt för första gången på väldigt länge. Även om jag var seg med att gå upp var det en befirande känsla att ha en tid att passa. Jag må vara en av de mest spontana människorna på denna jord, men samtidigt älskar jag rutiner och när saker och ting är aningens inrutat. Det sköna med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik, och även om jag vet att det kommer att dyka upp saker som är ”samma” så är det alltid något nytt. I och med att jag intervjuar andra människor så uppstår det alltid ett möte som jag verkligen tycker om. Idag var inget undantag.

Vi mötte upp den fagre bagaren Sébastien Boudet på Bonnier för en intervju. Vi har ett nytt uppslag i amelia som heter Lagergrens dubbelmacka. Den första finns ute nu i både print och rörligt format. Jag och Angelica åkte ner till Malmö och träffade Pascal Mazza Ramsby, som var med i årets upplaga av Robinson. In och kika här!

Upplägget är inspirerat av det gamla goda tv-programmet Silikon som Gry Forsell gjorde för massor av år sedan. Vi är tätt intill och ställer frågor som kanske inte alla vågar (eller vill) ställa. Jag älskar vårt uppslag! Det känns roligt (klart jag tycker) och härligt. Och jag älskar verkligen mötet med andra människor. Idag pratade vi med min gamla kollega Sébastien om kyssar, rent mjöl i påsen och passion. Jag säger till när det finns att läsa och se! Spana in honom på instagram för att se vad han har för nytt och spännande på gång, han släppte en nyhet där idag!

 

  1. Haha tyckte klippet var kul och enda ”kritiken” jag har är att jag ville att det skulle vara längre 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..