Plötsligt händer det!

Vi har haft nattningar med Elsa som minst sagt dragit ut på tiden den här sommaren. Hon har lekt in i det sista och vägrat somna. Ikväll hände det plötsligt, hon somnade nästan på en gång. Jag sa till henne innan det var dags att gå upp till sängen att vi ska sova på en gång idag, inte hålla på med annat. Hon började ändå leka med sina gosedjur i sängen och jag låg bredvid och lät henne göra det en stund, men sen sa jag att det var dags att sova. Det tog bara några minuter så sov hon. Så skönt! Bra för mig också som ska vara ensam med Elsa en vecka nu. Jag är van vid att Ibbe tar majoriteten av alla nattningar. I värsta fall kommer jag lägga mig för att sova samtidigt som Elsa istället för att känna stress över att hon ska somna.

Vad hände förresten med det utlovade regnet? Det är verkligen på tiden att det där regnet tittar fram snart. Lider med alla bönder, djur, äldre och er som bor där det brinner.

Kommer minnas den här sommaren för evigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..