Kramar ur det sista av…

Den här sommaren! Egentligen känns det som att sommaren kommer att fortsätta i en evighet, men det börjar verkligen bli dags att komma tillbaka i rutiner igen nu. Det har varit många dagar av bad och sol men nu ser jag fram emot en höst med mycket jobb. Elsa har en vecka kvar av sommarlovet och sen börjar hon på en ny avdelning. Det ska bli spännande tycker jag, även om hon inte verkar fullt lika pepp på det som jag, mer om det längre fram.

Idag är det en tryckande värme här och det känns som att det är ordentlig åska i luften. Elsa vaknade imorse och sa ”det kom ingen åska inatt”, och det tror jag inte heller att det gjorde. Natten innan däremot, eller morgonen, var det ett åskoväder utan dess like. Jag tror aldrig jag har hört så kraftig åska, det smällde precis ovanför vårt hus.

Man blir lite dagvill på sommaren, men idag är det måndag vilket betyder nytt avsnitt av TVILLINGPODDEN! Avsnittet heter ”Smiska apan” och jag och Angelica pratar bland annat om min stress att bli gravid.

  1. lyssnade just på erat senaste avsnitt.. då ni pratar om hur man tvättat håret och här ska ni få höra:)
    man ska ALLTID ta schampo två gånger, första gången ”uppepå” hela håret och skölja noga sedan andra gången endast massagefest i hårbotten, skölja ur noga det ska som gnissla om håret.. haha om ni har riktigt schampo förstår ni vad jag menar:) (Alltså inte köpt i matbutik) och sedan balsam från öronen och ner sköljes och sedan klart 🙂

    ha en bra dag! 😄

  2. Anna skriver:

    Fina Jessica! Vad använder du för mascara?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..