Så ser jag ut utan smink

Jag hittade roliga frågor att svara på från ett gammal inlägg hos Underbara Clara. Here we go!
Vad gör du när du är ensam hemma och ingen ser dig?
Då går jag runt spritt språngande naken. Jag älskar att vara naken och sover alltid utan en tråd på kroppen. Jag förstår inte de som klär av sig för att sen klä på sig helkroppspyjamas. Det bästa som finns är att krypa ner i sängen nyduschad, naken i en renbäddad säng.
Img 0490
Vilken egenskap tycker du är viktigast hos en bra vän?
För mig är det allra viktigaste tillit. Att man ska känna att man kan berätta exakt vad som helst för sin vän utan att känna det minsta tvivel på att den ska berätta det vidare, hur smaskigt det än är.
Nämn fem saker du är riktigt bra på
Sjunga, rita, bygga, vara spontan och planera riktigt bra kalas och fester.
Hur ser du ut utan smink?
Jag tycker själv att jag är riktigt söt utan smink. Jag kan känna mig snygg i sotade ögon, men när jag är osminkad känner jag mig oftast väldigt söt. Jag älskar mina ögon både med och utan smink.
Finns det något du tycker är jättegott att äta som andra kan tycka är äckligt?
Ja, jag brukar använda färska räkor som tuggummi. Riktigt nasty egentligen men SÅ härligt. Angelica avskyr när jag gör det. Men prova själva, man kan tugga på en färsk räka hur länge som helst. Mums!
Vad är det mest störande du vet?
Jag tror ingen av er som följer mig har missat att jag lider av misofoni. Det vill säga, fobi för vissa ljud. Förutom smaskningar som jag tycker är helt vedervärdigt så avskyr jag ljudet av grävande fingrar i sminkväskan. Konstigt men sant.
Vilken är din skämmigaste favoritlåt?
Åh, jag skäms så sällan faktiskt. Jag gjorde nog mer det när jag var yngre och kunde tycka att många saker var pinsamma. Nu kan jag dansa loss till vilken låt som helst.
Vilken är din paradrätt? 
Egentligen har jag ingen paradrätt. Jag älskar inte att laga mat och lyckas sällan i köket. Varje gång jag testar ett nytt recept tycker jag att det blir antingen smaklöst eller smakar skit. En rätt som jag behärskar är en lövbiffsgryta med sambal och curry som serveras med ris. Thats about it.
  1. Vi lagar ditt recept på laab gai minst en gång i veckan här hemma haha så det kan du ju skryta med iallafall!! 🥂😚

  2. Hahahaha älskar det om räkan 😂😂😂👌🏻 Mina föräldrar hade ofta köttbitar till kvällsmat o jag kunde tugga på en entrecotebit i evigheter efteråt 😅🙈 Trodde typ jag var ensam om det men funkar alltså även med räkor ?! Underbart 😍👌🏻

  3. Ett tips!

    Jag lyssnade just på Läkarpodden (med Tilde de Paula Eby och Mikael Sandström) som handlade om Misofoni. Intressant! 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..