Jag älskar er!

Wow! Alltså ni är helt fantastiska! Vilken respons och vilken kärlek ni lämnar efter er. Tusen miljoner tack för det. Jag uppskattar verkligen när ni kommenterar och hör av er. Jag känner mig alldeles gråtig och rörd och det känns som ett magiskt sätt att starta min dag på. Gårdagen slutade i enorma svettningar och ett kvalmigt illamående.

Jag och Angelica åkte in till stan sent igår kväll för att gå på bio och se filmen Utøya 22 juli. Jag ångrar nästan det. Det var 1 timme och 30 minuters ren mardröm. Jag har aldrig tidigare svettats på bio, men min kropp reagerade så starkt på det jag såg och filmen var helt fruktansvärd. Är det någon av er som har sett den? Det är en viktig film som egentligen alla borde se, men det är riktigt tungt att ta sig igenom den. Det här får inte hända igen. Aldrig någonsin. Det går inte ens att föreställa sig vilka fruktansvärda 72 minuter ungdomarna och barnen på ön fick gå igenom. Så många liv som togs och så många liv som förstördes för evigt.

Img 9698

Idag står det jobb och sedan konsert på Grönan på schemat. Vi är ett stort tjejgäng som ska åka in. Det ska bli härligt att förlänga den här sommaren med lite mys och dans. Jag hörde att det ska bli årets varmaste dag idag – igen? Haha, den här sommaren slår alla rekord.

Img 9700

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..