När hjärtat känns helt igen

Idag åt jag lunch med Angelica, min lillasyster Caroline och min lillebror Claes. Det är så längesen vi hängde bara vi fyra och det behövdes verkligen. Det har varit en speciell tid i vår familj på många olika sätt så att vi fyra fick sätta oss ner och prata var så viktigt och nu känns mitt hjärta helt igen.

Vi var och hälsade på i lillebrors nya lägenhet som ligger mitt i stan. Ibland kan jag faktiskt sakna att bo sådär mitt i smeten. Men när jag kommer ut till huset och naturen här ute känner jag ändå ett lugn i kroppen som jag aldrig kan få inne i stan. Jag är så splittrad i var jag vill bo fram över. Om/när Angelica flyttar kan jag tänka mig att vi också flyttar. Jag längtar efter en större och fristående villa, idag bor vi i parhus. Jag kan fastna för helt nybyggda hus och flytta in i tanken, men jag kan också på riktigt känna att det vore helt rimligt att bo i ett fritidshus på 30 kvadrat utan avlopp – eftersom att det ligger precis vid havet.

Img 0688
Älskade lillebror. Vi glömde bort att fota alla fyra tillsammans, de här bilderna tog vi innan lillasyster kom.

Fullsizerender
Jag blev kanon på alla bilderna faktiskt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..