Från en läkare till en annan

Imorse hade jag läkartid hos en specialist med mig själv för mitt ena öra. Jag har haft problem med ena örat i flera år men inte tagit tag i det. Hur många är det med mig som går att dra sig för att kolla upp saker som man egentligen lider av, men tydligen inte tillräckligt mycket för att kolla upp det?

Hur som helst så visade det sig att jag har ett så kallat ”orkesteröra”, eller det va inte vad han sa, men det är min egen slutsats. Jag vet inte om det är en form av tinnitus, men läkaren sa att jag har ”förnimmelser av ljud inne i öronsnäckan vid en viss ton”. Det går inte att bota. Han undrade hur jag kände inför det och vad ska man känna? Det är som det är känner jag. Inget att deppa över. Det är när jag själv sjunger eller någon annan skriker eller sjunger starkt som det ”brister” inne i höger öra. Mycket obehagligt. Han sa att det är väldigt vanligt hos musiker. Speciellt hos de som spelar i en blåsorkester.

Img 1544

Från en läkare till en annan. Jag hann följa med Elsa till läkaren och det besöket gick både bra och dåligt. Bra eftersom att Elsa inte haltade – när vi var där. Dåligt eftersom att hon haltade igen direkt när vi kom ut därifrån. Jag ska ringa tillbaka till läkaren för hon sa att vi skulle höra av oss om hältan kom tillbaka för att man då kan få remiss för ultraljud på höften. För att stilla min oro känner jag att vi behöver gå vidare med hennes hälta/vinglighet. Tack för alla era kommentarer! Ni är verkligen bäst och ni lugnade mig så mycket! Tack för det!

Img 1489
Hon var knäpptyst inne hos läkaren. Fick stå på ett ben och hon blev undersökt. Direkt när vi kom ut sa Elsa ”jag vill gå in till doktorn igen”. 

  1. Åh gullig! Chloe var också så tyst och koncentrerad inne hos läkaren sist och sen aspepp när vi kom ut! Hoppas det ger med sig med hältan. Kram!

  2. Helen skriver:

    Filma henne till nästa besök så du kan visa läkaren vad du menar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..