Som ett brev på posten…

Blä. Så känner jag idag. På ett sätt visste jag redan. Hur man nu kan veta en sån sak. Men vissa saker känner man ju bara på sig. Även om jag hoppades så kände jag ändå på mig det här. Men att inte ens få ta det där testet och vara pirrig och vänta. Jag har beräknad mens idag. Och vad vaknade jag upp till? Mens.

Det enda positiva med att få mens idag är att den är extremt punktligt. Och att det förmodligen blir lättare att tajma in nästa ägglossning. Jag tänker att allt har någon form av mening. Det var inte meningen nu. Tråkigt men sant. Nu blickar vi snart framåt, men jag tänker tillåta mig själv att vara besviken idag. Det får man vara.

Img 1365
Jag tycker fortfarande inte att det är det minsta jobbigt att dela med mig. Jag tycker att det är skönt och viktigt. Nu håller jag alla mina tummar för er andra som också försöker och som har beräknad mens i dagarna. Är det meningen så blir det. Annars kör vi igen om två veckor, visst?

Img 1374
Min älskade Elsa. 

Img 1382
T-shirten kommer från River Island och kjolen är från Polarn O. Pyret. 

Img 1385
En dag ska du få bli storasyster. Du kommer bli världens bästa syster. 

 1. Maria skriver:

  Du har säkert full koll på detta men tipsar ändå 🙂 För många så ligger ägglossningen tidigare än 14 dagar innan mens, för mig ligger den ca 3 veckor innan. Man kan märka att man har ägglossning genom att man får ökade flytningar samt lite ”geggiga” flytningar.
  Lycka till <3

 2. Elin skriver:

  Har du testat äta bidrottninggele rosenrot eller bisolvon? 🙂

 3. Amanda skriver:

  18 försöket att få till ett syskon. Beräknad mens imorgon 💔

 4. S skriver:

  Hej!

  Jag har följt din blogg sedan du var gravid med Elsa, jag var då gravid med mitt andra barn. Nu när du försöker bli gravid igen vill jag bara dela med mig av vad som funkade för mig båda gångerna. Du kanske redan har hört detta men ändå.

  Med mitt första barn tog det sju månader innan jag blev gravid. Vet att det inte är länge men kändes såå länge. Jag tog ägglossningstest och ändå blev det inget. Gav upp på ägglossningstesterna. Läste på om allt möjligt. Det var då jag fick reda på att vid ägglossning får man flytningar i samma konsistens som äggvita. När jag vid ett toalettbesök någon vecka senare märkte att jag hade just sådana så tänkte jag ”nu kör vi!”. Pang så var jag gravid!
  När vi ville bli med syskon struntade jag i testerna direkt och gick direkt på äggviteflytningen. Första gången lyckades vi inte ha någon bra timing för själva liggandet men andra gången den kom så låg vi allt vad vi kunde och pang, gravid igen!

  Du kanske som sagt redan har koll på detta men ville ändå dela med mig och hoppas det kan hjälpa! Håll utkik efter äggvitan!

  Jag håller tummarna för att ni snart får ert efterlängtade plus! Tack för en bra blogg och podd!

 5. Pim skriver:

  Hej! Usch vad tråkigt. Håller tummarna för er nästa gång! Jag tycker verkligen det är skönt att du skriver om detta… Har följt dig och lyssnat på tvillingpodden sen starten!
  Har försökt över 1 år med första barnet nu, har knappt egen ägglossning.. Är på cykeldag 52 nu… Så jäkla tufft, orkar ju inte ligga 50 dar i streck!? Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..