Att längta tillbaka till en annan stad

Jag tycker om att resa, men det är inte mitt favoritintresse. Visst tycker jag om att se och upptäcka nya platser. Jag har rest väldigt mycket i mitt 32-åriga liv och känner att om jag ska resa någonstans får det gärna vara till en ny plats och den behöver vara speciell. Det är såklart mycket kvar av världen för mig att se, jag menar inte så, men jag har ingen enorm längtan av att resa. Jag har rest runt i Asien, varit i Australien, Nya Zeeland, Ryssland, Argentina och sen klassiska turistställen som Grekland och Spanien.

Ett ställe jag dock längtar tillbaka till är New York. När jag kom dit för snart två år sen var det inte kärlek vid första ögonkastet. Jag tror jag gillar staden mer nu faktiskt, än när jag var på plats. Det är så med många ställen för mig. Att jag ser tillbaka på allt kul man gjorde och upplevde – och längtar tillbaka. Jag är lite knäpp på det sättet. Ett annat ställe jag måste åka till inom kort är LA. Det har varit en av mina högsta drömmar sen jag var 12 år. Då var jag en ganska speciell liten varelse vars högsta dröm var att bo i Los Angeles och torka mig med dollarsedlar.

Här står vi på Brooklyn Bridge, jag och Angelica. 

Nyjess
Outlet i Woodbury common. Så härlig dag! 

Twinsny
Jag skulle vilja åka tillbaka till New York med exakt samma gäng, men även ta en weekend där med Ibbe. Vilken är din favoritplats i hela vida världen?

 1. F skriver:

  Jag är i New York 1-2 gånger i månaden pga mitt jobb som flygvärdinna men tröttnar aldrig. Världens bästa stad!! ❤️

 2. Johanna skriver:

  Jag känner mig rätt nöjd resemässigt. Jag har bott på flera ställen i världen, rest mycket i jobbet och rest mycket privat. Enda resan jag vill göra är att åka och vandra i alperna. Annars är jag nöjd här hemma och på olika platser i Sverige.

 3. Johanna skriver:

  Hemma är mitt bästa, och Dalarna. Utomlands gillar jag Palma och New York lite extra. Jag tror dock inte att jag kommer resa med flyg framöver då det inte känns försvarbart eller rimligt med tanke klimatet. Jag har tappat sugen totalt och hoppas att fler ska göra detsamma. När jag var barn reste vi Europa med tåg och det skulle jag vilja visa mina barn. Det var så kul och mysigt!

 4. Maria skriver:

  Min favoritplats i världen är Thailand. Jag känner mig så hemma där men tyvärr är jag otrygg och rädd mycket sen tsunamin. Jag tänker konstant på flyktvägar och att dö.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..