Att ha henne vid min sida

Vilken härlig dag! Elsa och jag tog ledigt idag, eller jag jobbade lite under morgonen, men sen har vi varit lediga tillsammans. Tanken var att jag, Angelica och Elsa skulle ta bilen in till stan och träffa Johanna Kajson och sen gå på aw på Bonnier. Men Alice blev sjuk inatt så Angelica fick stanna hemma. Först övervägde jag om vi också skulle stanna hemma eftersom att det tar 100 år att åka kommunalt mitt på dagen.

Men vi tänkte om! Vi skippade vagnen och åkte in till stan och lekte med Johanna och hennes Charles och August. Eller August lekte inte jättemkt, han är ju en nyföding. Men Elsa och Charles lekte massor med varandra. Så mysigt att träffa Johanna igen. Vi ses inte så ofta längre sen hon flyttade ner till Skåne. Hon är en fin människa som jag trivs med att vara nära.

Img 1684
Vi matchade idag jag och Elsa! Boots (inte skor, viktigt tycker Elsa), tyllkjolar, vita blusar och skinnjackor. Mina och Elsas boots och skinnjackor kommer från River Island.

Img 1681
Stora tjejen som var redo att hoppa på första bussen!

Img 1816
Vi mötte upp Charles och drack milkshakes.

Img 1815

Jag fick hålla i lilla August. Först sa jag till Johanna att jag inte vågade. Det är så längesen jag höll i en nyföding och jag har glömt hur man gör.

Img 1704
Elsa tyckte att det var väldigt mysigt med en bebis.

Img 1719

Älskade Johanna! Så fint att se dig.

Img 1817
Vi lekte en stund i parken innan aw:n. Elsa var inte jätteförtjust över att jag också ville sitta på hennes häst, haha.

Img 1724
På Bonniers takterass träffade jag massor av bekanta ansikten. Bland andra Carin, Sheila och Vanja var där.

Img 1813
Kära Knivlisa var också på plats! Man kunde tatuera sig om man ville. En ny rolig grej som dyker upp då och då på event. Jag var så nära på att göra en liten gaddning, men sen behövde jag och Elsa springa till bussen och jag kom aldrig på ett passande motiv, vilket såhär i efterhand är ett tecken på att det kanske inte var helt genomtänkt av mig att göra en tatuering, haha.

Img 1776
Vi väntade på bussen hem jag och Elsa. I våra boots. Elsa sa att batterierna var slut i hennes ben och att de behövde laddas.

Img 1796
Älskade barn! Snart inleds en härlig helg tillsammans som består av både date med Ibbe och sen familjetid.

Img 1802
Nya glajjor från Ioaku. Jag har ett par sen innan i rosa. Jag gillade dessa i svart och med blått glas.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..