Halsen svider – Jessica kvider!

Hur skönt det än är att sova på hotell var det väldigt skönt att sova i sin egen säng. Jag håller på att bli lite krasslig vilket känns så himla trist. Man har väl aldrig någonsin tid att vara sjuk, men jag känner mig pepp på höststart och att verkligen komma igång på alla plan nu så det passar inte att bli sjuk. Jag lägger all min tilltro till ColdZyme nu. Jag gör ett längre samarbete med munsprayen som ska förhindra eller förkorta en förkylning och jag har pepprat Angelica med en spray också. Nu håller jag alla tummar att det funkar den här gången också.

Idag har jag och Angelica en heldag på kontoret. Det var längesen både hon och jag varken har lämning eller hämtning på förskolan och inte har något annat inbokat samma dag. Jag ska göra ett arbetsprov för en ny frilanskund, det måste bli grymt! Angelica sitter och gör stories på Instagram att hon har en skitmåndag. Känns lite tidigt att döma ut den här dagen redan nu. Om den började skit kan den ju bara bli bättre, visst? Nu kör vi!

Freckles 3
Jag har inte sminkat mig än. Igår kväll såg jag en livesändning som Felicia Aveklew gjorde där hon hade fräknar gjorda av brun utan sol. Jag gjorde likadant och de kom fram under natten! Jag tycker att det blev ganska gulligt och perfekt med bus nu när brännan börjar försvinna.

Freckles 1
Nu blir det att beställa vår gamla hederliga lunch – fetaostsallad från pizzerian nedanför oss. Det känns så sorgligt att vi inte kommer hänga här mer. Vad ska vi nu äta till lunch när vi jobbar.

 1. Karin skriver:

  Åå va fint! Kan du inte visa hur du gjorde? 😍

 2. Josefin skriver:

  När jag var typ 12 år så haaatade jag mina fräknar! Ville ha jämn, fin (?) hud som alla andra. Tänk om jag hade vetat då att 20 år senare skulle folk sminka sig till fräknar hehe 😁//Pippi Långstrump

  Tack för en bra blogg!

 3. Tess skriver:

  Du är så jävla vacker!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..