Lyxvanor och kryddat tangentbord

Jag hittade en rolig lista inne hos Underbara Clara som jag lånar och svarar på. Enjoy!

Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Haha, det beror ju lite på vad man tycker är konstigt. Angelica tycker att jag har ett ticks med mina fingrar. När jag sitter vid datorn så tar jag med jämna mellanrum upp fingrarna och ”kryddar tangentbordet”. Inget jag själv tänker på, men konstigt enligt Angelica.

Traning

Har du något smeknamn?
Ja, jag har många! Jess, Jessie, Lingonben, Honi, Honi boni, Jessan, Twinnie, Jeckie, Jecka, Jerre, Pansarvagnen (Angelicas smeknamn på mig.

Några lyxvanor?
Ja, flera. Jag bor gärna och ofta på hotell. Botox är också en lyxvana som jag gärna unnar mig. Jag hoppas på att göra en påfyllning i slutet av den här veckan. Det är så längesen sist!

280df2fa 01f1 420d 8384 3e4a5c02e938

Vad stör du dig på hos andra?
Det här är något de flesta vet om mig, och det är att jag stör mig enormt mycket på smaskljud. Jag klarar inte av det. Jag stör mig också på ljudet av tandtråd mellan tänderna. Cant stand it. Ljud överlag är inte min favorit.

Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?
Vara tyst…!

En plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till?
Röret man ligger i vid magnetröntgen av hjärnan. Jag hoppas för Guds skull att jag slipper hamna i en sån situation igen. Senast var när jag gjorde en tvillingundersökning med Angelica. Obehagligt var faktiskt bara förnamnet.

Rontgen

Vad sa du senast?
”Du hånglade med en jävla gubbe i köket och du ville egentligen att XXX skulle stanna”

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?
Oj oj. 22-åriga Jessica. Det var nog den mest destruktiva tiden i mitt liv. Jag var ute ofta och länge och sökte mig till män som inte var de snällaste stickorna i askarna. Om jag kunde träffa mitt 22-åriga jag skulle jag ge mig själv en kram och säga att jag duger som jag är och att jag inte behöver en mans bekräftelse på att jag är bra.

Img 2180

Var växte dina föräldrar upp?
Mamma växte upp i Åkersberga där jag bor nu. Pappa växte upp ute på Tyresö.

Har du någon gång ringt polisen?
Ja, eller jag ringde 112 en gång när jag åkte pendeltåg och såg en liten pojke som klättrade på staketet mot spåret.

  1. Sara skriver:

    Alltså det där med ljud! Förstår dig heeelt! Smaskljud är bland det värsta som finns och jag har en sambo som är en riktig smaskare:))))))) också jobbigt med folk som andas för högt (😂) eller sörplar kaffe.. och massa andra ljud!

  2. Har du inte förlovningsringen på längre?

  3. Mia skriver:

    Var någonstans finns poolen du badar i? Tycker jag känner igen den från ngt hotell? Är på jakt efter mysigt hotell för en tjejhelg så vore så snällt om du ville svara 😄

    1. Hej! Vi bodde på The Winery Hotel. Rekommenderas varmt!! Ligger nära MoS. Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..