Sponsrade av 100 företag – i samma avsnitt

Äntligen måndag! Jag känner verkligen så varje måndag. Jag ÄLSKAR måndagar. Bästa nystartskänslan och det känns som att allt är möjligt när det är måndag. Fler som känner samma sak? Måndag betyder i vanlig ordning ett nytt avsnitt av TVILLINGPODDEN.

I veckans avsnitt kan man lätt tro att vi är sponsrade av minst 100 företag. Det är vi inte – tyvärr. Haha! Vi fick bara feeling och name droppar massor av grymma företag. Vi pratar bland annat om jordens skönaste massage som fick mig att börja gråta. Jag kan på riktigt inte sluta tänka på den där massagen. Om ni vill veta var jag gjorde den får ni helt enkelt lyssna på TVILLINGPODDEN. Jag måste unna mig en sån massage den här månaden. Jag ska se det som en present till mig själv för att slappna av mer i bebisfabriken. Nu är det snart dags för försök nummer tre.

Img 1648
Älskade twinnie. Tänk att vi snart har gjort 200 avsnitt av TVILLINGPODDEN. Det blir aldrig tråkigt med min andra halva.

Img 1646

  1. Hanna skriver:

    Ååh planerar ni att ha livepod vid avsnitt 200? Vore såå kul! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..