Hon låg i min mage!

Igår kväll beställde jag lite olika grejer från Apotea. Som för övrigt är bästa sajten att beställa sånt från. Angelica hade tidigare ett samarbete med Apotea och jag var så avundsjuk på henne. Jag hade kunnat skriva hur mycket som helst om deras tjänster. Jag klickade hem saker igår kväll och idag levereras det till min dörr. Älskar sånt! (minus för miljön med bud på det sättet, men bekvämt.)

Jag beställde bland annat bidrottninggelé. Det är flera av er som tipsat om det. Jag vill bara poängtera att jag verkligen inte har något som helst vetenskapligt belägg bakom mina påståenden eller försök med olika preparat. Jag testar mig fram och uppmanar faktiskt ingen att göra detsamma, men jag vill ändå dela med mig av vad jag testar.

Hur som helst. Inatt drömde jag att det var helt onödigt av mig att beställa alla dessas grejer. Jag var redan gravid. I drömmen hade jag en egen ultraljudsmaskin hemma och jag kunde se hur en liten flicka låg och sparkade i magen. Drömmen var så verklig och jag tänkte ”men vad dumt med bidrottninggelén”. När jag sen vaknade till kände jag mig besviken. Men vem vet. Kanske är drömmen ett tecken. Låt oss hoppas!

Tänk att hon har varit såhär liten. Min älskade Elsa. Jag är så redo för en till!

 1. Camilla skriver:

  Jag funderade på om jag skulle posta ddn här kommentaren eller inte för jag vill inte inge några falska förhoppningar men det är ändå en rolig historia. Jag drömde en natt att jag låg på förlossningen och födde en son, han skulle heta ebbe och det var alldeles ljust i rummet. Helt tillskillnad från storasyster som föddes mitt i natten så det var väldigt mörkt i rummet. Drömmen va så verklig så dagen efter berättade jag det för min man och skrattade för jag hade aldrig hört namnet ebbe innan och tyckte att det var ett super fult namn. Kunde ändå inte skaka av mig känslan av att föda igen så jag tog ett gravtest och visst va jag gravid! Och visst föddes en son mitt på blanka dagen 13.25 som döptes till ebbe och det är det finaste namnet jag vet nu mera😅 håller tummarna för er ❤️

  1. Helena skriver:

   Men åh vilken underbar historia! Ebbe är ett så fint namn också! Alltså varför skulle man inte kunna vara lite synsk egentligen?! 😍

 2. Lisa skriver:

  Så kul att få följa ert försök till syskon, jag och min man håller också på med syskonföraök nu är vi dock inne på försök 13.. men det var inte det jag tänkte skriva! Jag undrade bara lite om ni försökte länge innan ni fick Elsa? Förstår fullkomligt om det är en känslig fråga och du inte vill svara men är lite nyfiken och tycker att det är så spännande. Hoppas innerligt att ni snart får pluss på stickan och jag håller mina tummar för er.
  Kramar
  Lisa 💖

  1. Hej bästa! Vad kul att ni också försöker! <3 Elsa blev till på försök nummer två. 🙂 Håller tummarna för er! Kram Jessica

 3. Evelina skriver:

  Jag hade också en dröm om att jag va gravid, tog ett graviditetstest i drömmen och de visade ett plu. Fotade och skickade till sambon. Sen vaknade jag och de kändes så verkligt så va tvungen att titta på mobilen om de fanns en bild, vilket de såklart inte gjorde. Men jag gick ner och tog ett test och de visade ett +, va tvungen att kolla x antal gånger på stickan innan jag förstod att de verkligen bar sant. Så nu är jag i vecka 34 och väntar min andra son 🙂

 4. Båda mina graviditeter har det innan jag plussat kommit till mig i drömmen. Då har någon i drömmen sagt du är gravid och sen plussat veckan där på. Jätte häftigt hoppas det stämmer på dig också 🙂

 5. Frida skriver:

  Så spännande! Tänk om du är gravid? Så läskigt ned drömmen isåfall. 🙂 hoppas hoppas.
  Vi försöker md barn nummer 3. Fick missfall i vecka 13 precis, så känns som ett stort bakslag att behöva börja om nu. Vill ju ha nuuuuu!!!
  Puss och kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..