Hon längtar till min möhippa

När Ibbe och jag bestämde oss för att ställa in bröllopet (han säger skjuta upp, jag säger ställa in) så var de en som blev lite extra ledsen. Hon heter Angelica. Jag såg på insta stories att Paula Uribe har sin möhippa idag och Angelica sa att hon längtar till min möhippa. Vi får se om eller när vi gifter oss.

Jag har varit med och anordnat så många möhippor! Det finns så mycket roligt att göra under möhippor tycker jag. Det roligaste är att anpassa alla aktiviteter och hela temat efter bruden. Den senaste möhippan jag var på var det mycket fokus på att umgås men också leka lekar som vi visste att bruden gillade. Här kan du läsa om den möhippan.

Angelicas mohippa
Här är från Angelicas möhippa 2013. Det var en fantastiskt rolig dag!

Min dröm-möhippa hade varit att få hänga med alla mina närmsta och sedan göra riktigt roliga aktiviteter. Förut, när min möhippa var aktuell skojade(?) jag med Angelica och sa att jag tänkte spara pengar till min egen möhippa så att alla skulle kunna åka till LA. Kul idé men inte särskilt realistiskt.

Mohippa 1
Förra året hoppade jag och Angelica in som en överraskning på en möhippa. Så himla roligt. Jag vill göra mer sånt. Överraska och göra andra glada. Tänk att man kan göra det med sin blotta närvaro. Fantastiskt ändå!

P4291070
På min vän Emelies möhippa var vi bland annat på en brandstation och hon fick testa på att vara brandman. Hon var grym!

En av de roligaste aktiviteterna jag varit på finns på Kastellet i Waxholm. Där kan man leka Fångarna på fortet. Det ger så mycket adrenalinpåslag och jag älskar att hoppa in i celler och lösa problem. Drömmen hade varit att vara med i riktiga Fångarna på fortet. Hur kul?

Kastellet
Vi vann inte, men var glada ändå. Temat för dagen var tjuv och polis. Bruden gifte sig med en polis. Att göra en möhippa personlig tycker jag är viktig, sen kan man inte börja planera för tidigt. Det är tråkigt när tidsbristen gör att alla inte kan komma eller att saker är uppbokade.

 1. Fia skriver:

  Hej!
  Saknar att läsa din blogg på helgen..

 2. Isabel skriver:

  Ni var så himla uppskattade som överraskade möhippan förra året! Vi pratar fortfarande om det!

  /hälsningar möhippegänget

 3. Malin skriver:

  Hej!

  Har du lust att uppdatera oss lite om din viktresa? Hur har det gått sen du slutade med vågen? Hur känns det med eventuell graviditet? Jag var ofta med på dina invägningar och blev jättepeppad men den här varma sommaren var minst sagt en utmaning med all grillning, glass, vin oh annat gott som flödat i mängder. Känns riktigt tufft att hitta tillbaka igen. Har du någon plan på hur du gör?

  Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..