I annonssamarbete med NEXTORY.SE

Världens sämsta föräldrar

Förra veckan träffade vi Tess och David som har podcasten ”Världens sämsta föräldrar”. Det blev ett härligt samtal med mycket skratt. Vi pratade bland annat om föräldraskap, relationer och tvångstankar. Och om rädslan att ens partner ska råka döda ens barn. Det är ett extra långt avsnitt och jag hoppas att ni vill lyssna! Det är kul att spela in podd med andra och speciellt när man klickar så bra.

Veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN är i annonssamarbete av bästa Nextory.se och just nu får du 30 dagars fri lyssning och läsning när du uppger koden TVILLINGPODDEN på nextory.se/kampanj. Gäller nya användare och går att säga upp när som helst. In och lyssna!

Img 2973 5b96689a930c0
Bästa Tess & David! <3
Ola lustig
Idag har vi hängt med den här filuren, Ola Lustig. Han är med i ett kommande nummer av amelia och pratar bland annat om sin hängande pung. Det blev en rolig intervju och jag säger såklart till när den finns ute! Vilken man skulle ni vilja se oss träffa för Lagergrens dubbelmacka? Kommentera gärna! De vi har träffat hittills är Patrik Isaksson, Pascal Jazza Ramsby, Ted Eriksson och Sebastien Boudet.

 1. My skriver:

  Alltså Tess och David var ju hur roliga som helst! Följer nu deras podd och skrattar högt åt deras avsnitt! TACK för att ni uppmärksammade dem 😊

 2. Lina skriver:

  Hörde precis på senaste avsnittet av podden. Måste bara säga att du är så himla rolig…du kommer med så kvicka kommentarer, ”då får man inte stimma upp honom” 😂😂 Klockrent… Sättet du säger saker på gör dig fantastiskt underhållande att lyssna på. Lite av konsten med humor tror jag ligger i förmedlandet. Många småskrattar ju lite när de säger något som ska vara roligt (och det kan man ju förstå, skrattar själv åt mina egna skämt 🙈), men du har liksom den där lite allvarligare tonen som bra komiker har… Tack för en rolig start på dagen 👍🏼😂

  1. Haha men GUD VILKEN FIN kommentar!!! Tack!! Blev helt rörd här på morgonkvisten. Det värmer så mkt ska du veta! <3 Tack, tack tack! <3 Kramar!

 3. E skriver:

  Lyssnade (som vanligt) på förra veckans avsnitt när jag skulle somna o drömde sen om att jag brände diverse delar från döda djur för att lära mina barn så att de inte skulle vara ovetandes som vuxna. Så sjuk o äcklig dröm så får spara dagens avsnitt till imon. Vågar inte lyssna på det nu när jag ska somna 🙈😂

  1. Haha, men åh FÖRLÅT!! haha, det är ju inte meningen att du ska drömma mardrömmar av Tvillingpodden, men fattar helt att du gjorde det. Brända kroppsdelar är inte att leka med, hehe. Veckans avsnitt är roligare och mindre mardrömsaktigt ^^. Tack för att du lyssnar! Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..