Räddaren i nöden!

Idag var Ibbe hemma och var sjuk och jag jobbade hemifrån. På eftermiddagen fick Ibbe ett samtal om att vår båt hade slitit sig och vi åkte dit direkt. Min uppgift blev att köra båten till vår gamla båtplats, en sträcka på kanske 15-20 minuter. Problemet är bara att jag aldrig har kört båten ensam. Jag har kört när Ibbe varit med, men aldrig lagt till eller varit helt ensam ombord.

Pirrigt deluxe och vilket jäkla adrenalinpåslag när det blåste på som bara den och jag skulle försöka släppa av Ibbe vid första bryggan, för att sen backa, vända och ta mig iväg. Men jag lyckades! Jag är så stolt över mig själv att jag vågade och att jag klarade utan problem. Att lägga till vid bryggan sen var heller inga problem. Jag tog det bara väldigt lugnt och använde bogpropellern. Nästa sommar är det jag som sticker ut själv med båten, hehe.

B2df25c3 32b2 44f4 b904 2ab93b8b452f
79f7b9b1 0ebf 408b a6d4 f96db6a2bfc2
5afc1340 f40d 44a3 83b3 b51bcef9b039

 1. Eva skriver:

  Tjusigt!!!👌⚓️☀️

 2. Eva skriver:

  Tjusigt!👌⚓️☀️

 3. O. skriver:

  Gud vad häftigt! Sjukt impad! (Y) 😀
  Det är en hemlig dröm jag har att kunna köra en båt själv, haha!

 4. Linda skriver:

  Grymt🙌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..