Oh my Gadd!

Igår var jag inbjuden till Hamburger Börs av min gamla chef Charlotta. Det var Eric Gadd som stod för showen ”OMG” som har premiär ikväll. Min pappa lyssnade väldigt mycket på Gadd när jag var liten – och därför också jag. Jag minns så väl hur hans album ”Do you believe in Gadd?” spelades på repeat hemma hos pappa. Jag älskar Gadds falsett och att gå på hans show igår blev en riktig nostalgitripp.

Det var ett härligt gäng som hade samlats för att se Gadd igår! Bland annat var bästa Vanja på plats. Det är alltid lika kul att få träffa henne. Jag älskar att jag har lyckats gå på så många spelningar och shower den här sommaren. Det låter lite klyschigt, men det ger så mycket energi och glädje med musik. Nästa inbokade show/event är Mia Skäringer. Det ser jag så mycket fram emot!

Bästa Eric Gadd!

Finaste Vanja!

Bandet som spelade bjöd verkligen på en riktig show tillsammans med Eric!

Vi åt en trerättermiddag som var inspirerad från flera platser i världen.

Nu ska jag krypa ner i soffan och se gårdagens avsnitt av Idol som jag missade. Jag har tjafsat med människan på bilden ovan idag och det tar så mycket energi att tjafsa med den man älskar mest.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..