När min mardröm är din verklighet

Igår fick jag ett meddelande på instagram att det var okänsligt av mig att skriva den rubriken jag skrev till det här inlägget. Rubriken var ”Hon dog i min mage”, och det var aldrig min mening att det skulle uppfattas okänsligt eller som ett click bait. Jag är allt som oftast rätt nöjd med just mina rubriker, och tycker själv att rubriksättning är något jag är bra på. Men nu blev det bara fel. Jag har ändrat rubriken nu till att jag drömde att hon dog i min mage. Det känns bättre och jag ber om ursäkt för den första rubriken.

Det var aldrig min mening att man skulle få uppfattningen att jag har varit med om ett missfall eller att en bebis dött i min mage. När jag publicerade inlägget om mardrömmen är ni så många som delar med er och har gått igenom precis det som var min mardröm. Jag har inte hunnit svara på alla kommenterar än, men jag ska göra det.

Img 2018
Jag tycker att det är så viktigt och så fint att ni delar med er. Vi måste prata om det som är tungt, tufft och jobbigt. Ju mer vi pratar om sånt som tynger oss, desto mer kan vi dela erfarenheter med varandra och kanske känna oss lite mindre ensamma i det vi har gått eller går igenom. Håller ni med mig?

Img 2035
Min dag startade piss idag. Jag mår helt enkelt inte bra och vissa dagar måste få vara så. Men jag är orolig över att det här måendet kommer att hålla i sig. Jag tar egentligen PMS-medicinen Premalex periodiskt för min grava PMS, men i och med att jag försöker bli gravid nu så vill jag inte ta den medicinen då jag har läst att den påverkar fostret/bebisen. När jag inser att det är just PMS jag lider av i detta nu blir jag ännu ledsnare för då förstår jag att jag förmodligen inte är gravid den här gången heller.

Img 2163
Nu ska jag snart gå och hämta mig unge, lite tidigare än planerat. Jag saknar henni fast jag träffade henne imorse.

 1. Sanna skriver:

  Min mens kom igår. En dag tidigt. Trodde inte jag var gravid och blev faktiskt förvånad över hur ledsen jag ändå blev.
  Men nu har jag också köpt hem bidrottninggelé och hoppas på det bästa😆

  1. Håller tummarna för dig! <3 Jag vet hur det känns. Man känner på sig att man inte är gravid men hoppas ändå någonstans. Kram J

 2. S skriver:

  När jag tog ut min spiral för att försöka bli gravid frågade jag om att ta medicin mot pam och barnmorskan jag pratade med sa att det inte är någon fara om man äter låg dos periodvis. Om man äter medicinen i stor dos och hela tiden kan man rekommendera att gå ner i dosering. Så dröjer det innna det tar sig, kolla med läkare/barnmorska. Man ska ju inte behöva må sämre än man måste <3

 3. E skriver:

  Håller tummarna för att det ändå skulle ha lyckats nu! Då jag själv blev gravid ett par månader sedan hade jag en hel del humörsvängningar innan jag testade. Så man vet ju inte…

 4. Engla skriver:

  Jag hade världens jobbigaste PMS-känsla där hormonerna gick bananas när jag i själva verket blev/var gravid så misströsta inte än. Kram!

 5. Maria skriver:

  Har också en riktig pissdag idag. Mens. Migrän konstant sen måndags. Kaosevent på jobbet och nu äntligen i en taxi påväg hem för att sova innan jag jobbar igen imorgon. Kramen från min sambo imorse betydde allt idag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..