Ledsen för tystnaden

Även om den här helgen har innehållit massor av roliga saker känns det på ett sätt som att jag bara behövt genomlida den. Jag mår helt enkelt inte bra. Jag har försökt prata med Ibbe om det men han säger att det är svårt att förstå mitt mående, vilket jag ju förstår till 100%. Han kan omöjligt sätta sig in i hur det är att ha grav PMS och vara på världens sämsta humör. Mina känslor har svajat mellan enorm irritation till den känsligaste av de känsliga som gråter av kattklipp.

Idag rotade jag i väskan efter en Premalex (mot PMS) men hittade ingen så jag fick bara bita ihop. Jag ska ringa min läkare imorgon och rådfråga hur jag ska göra, för såhär kan jag inte må. Imorgon är det dessutom min och Angelicas födelsedag och då vill jag känna mig glad och inte arg och irriterad. Idag har vi firat min pappa som fyller år hemma hos min farmor. Det är fint att få omge sig med sin familj när man inte mår riktigt 100. Tanka kärlek.

Img 3743
Kidsen fick måla en tavla till morfar.

Img 3746
Det blev mycket färg, glitter och konfetti.

Img 3778
Jag fick så mycket kärlek från min älskade lillasyster Caroline.

Jag ber om ursäkt för tystnaden här i helgen. Jag vet att ni är många som uppskattar att jag uppdaterar som vanligt även om det är helg. Det gick bara inte. Så många gånger som jag tagit upp telefonen när jag varit i farten och tänkt ”nu”, men så har inte lusten funnits där. Jag känner mig ledsen helt enkelt och jag kan inte alltid vara på topp.

Img 3800
Fina Papi med barnbarnen som fick varsitt litet gosedjur av honom.

Img 3804
Fin dag med fina människor.  

Img 3814

 1. Martina skriver:

  Jag tänkte på en sak.
  Har du tagit prover för din sköldskörtel någon gång ?

   1. Susanne skriver:

    Grattis på födelsedagen 🎉🌷🎂🎈

 2. Grattis på födelsedagen Angelica och Jessica! 🎁🎈🍾🎂🍹
  Ha en toppendag! Ni är bäst 😀

 3. Elin skriver:

  Hej! Premalex ska man inte äta om man är eller planerar att bli gravid. Menar inte att vara PK men bara så att du inte missat den informationen. Hoppas att du får må bättre snart ❤️

  1. J skriver:

   Fast det är ingen fara att äta SSRI under den korta tiden som löper mellan befruktning och ett positivt test. Många med depression äter de under en större del eller till och med hela graviditeten.

 4. Clara skriver:

  Stor kram och grattis i förskott från en annan som är mitt i PMS-mörkret! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..