Vad är det för en dag?

Jag fick en lättare chock när Ibbe drog upp persiennerna tidigt imorse! Det regnade, var helt grått och blåste. På min och Angelicas födelsedag är det alltid sol. Alltid! Efter skönsång och presentöppning med min lilla familj drog jag ner persiennerna igen och somnade om. Jag vaknade till strålande sol, precis som det ska vara, haha. Perfekt!

Tack för alla fina kommentarer och meddelanden igår. Idag känns det lite bättre. Jag har bestämt mig för att försöka göra allt jag kan för att må bättre. Jag ska bege mig ut på en långpromenad ner till havet snart med någon härlig ljudbok i öronen. Jag mår alltid bättre av att röra på mig!

33ar
Jag vill bara påpeka att min medicin (Premalex) inte är farlig att ta när man försöker bli gravid eller tidigt i en graviditet. Det påverkar inte fostret på det sättet, men om man fortsätter med den fram till förlossningen kan bebisen må dåligt och få abstinensbesvär. Det var anledningen till att jag valde att sluta redan innan jag är gravid.

Elsa fodelsedag 33
Älskade Elsa. Hon fick öppna åt mig. Min fjärde födelsedag med min älskade unge. När jag fick henne var jag 29 år. Tänk vad fint livet blev.

 

  1. Emma skriver:

    Grattis på födelsedagen!! 🙌🙌🙌

  2. Emma skriver:

    Grattis fina du! 😍

  3. Ida skriver:

    GRATTIS på födelsedagen! Hoppas du får en riktigt fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..