Saker man gör när man är hemma

Jag har en text jag behöver skriva ihop, men tänker att jag gör det när Elsa har somnat ikväll. Vi har tusen olika projekt här hemma som behöver kärlek. Ett av dem är att rensa ut garderoben i hallen med alla skor. Den garderoben ser lite ut som hela min walk in. Det är ett under att Ibbe har stått ute med den så länge. Jag och Elsa slog slag i saken och slet ut alla skor. Först började Elsa ta ut sko för sko och ställa alla prydligt på rad. Jag sa att hon inte behöver vara så noggrann utan att hon fick slita ut alla skor. Det gjorde hon.

När alla skor låg på golvet i hallen i en enda röra och det var grus överallt kände jag för att bara ösa tillbaka skiten. Men då tog jag några djupa andetag, kavlade upp ärmarna och drog fram dammsugaren. Nu är det ordning i garderoben och så ska förbli! Jag vill dock har ett smartare sätt att förvara skorna på. Det får inte plats tillräckligt många skor med den här lösningen och då är vi bara tre personer i familjen. Hur förvarar ni era skor? Om man lägger undan i någon låda är ju risken att de glöms bort. Fast å andra sidan, hur viktiga är de skorna då egentligen?

Rensning fore
Skokaoset före rensningen. 

Skokaos
Rensning pågår…Vi har haft vinterskorna i garderoben sen förra vintern…!

Skor
Tada! Vinterskorna fick åka ut i garaget. Det dröjer nog ett tag innan snön kommer. Sommarskorna åkte ner i kassar och riktigt slitna skor åker till återvinningen.

  1. Karin skriver:

    Vi har två sådana hyllor ovanpå varandra. Varsin liksom, funkar kanon

  2. Me skriver:

    Fint! Gör som du gjorde, har vinterskorna nedpackade på sommaren och byter ut dem mot sommarskorna när det blir dags. Har typ två par var framme, resten av aktuell säsongs skor i ett skoskåp i hallen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..