Testade innan, fast jag inte skulle

Jag har drömt otroligt mycket mardrömmar den senaste veckan. Jag har inte drömt så mycket mardrömmar sen jag väntade Elsa. Så igår på själva födelsedagen tänkte jag att det var ett bra tillfälle att ta ett graviditetstest. Det hade kunnat bli världens bästa födelsedagspresent. Jag har känt att jag inte är gravid, mycket på grund av grav pms, men ni vet, man vet när man vet av någon underlig anledning. Jag hade egentligen bestämt mig för att inte testa innan den här gången, men jag kunde inte hålla mig.

Testet var negativt. Inget plus. Jag har inte fått min mens än, men om jag känner min kropp rätt kommer den idag eller imorgon. Mensen är ett himla tydligt tecken på att det inte blev som man hade hoppats. Det enda positiva med det är att man har en liten tid framför sig där man inte kan göra något för att påverka en eventuell graviditet. Inga ägglossningsstickor, inget produktionssex, bara vara.

Elsa malar 2
Jag fick ett fint kort som sjöng igår av Elsa och Ibbe. 

Elsa malar
Elsa ville måla på kortet och det fick hon. Hennes fina rosa byxor kommer från River Island. Idag har jag inga möten eller intervjuer så Elsa får vara hemma med mig. Så mysigt!

 1. Anna skriver:

  Jag går också runt och väntar på positivt. Fick missfall för ett år sen i vecka 8. Sen gravid med tvillingar som tyvärr hade tts, operation osv på det, vattnet gick i vecka 20 och det blev abort. Fick ett missfall förra veckan i vecka 8 igen. Jag vill så gärna att det ska vara våran tur. Det gör så ont i hjärtat av att bara vänta och vänta. Håller tummarna att vi får det där plusset och barnet snart! Kram på dig!!

 2. L skriver:

  Jag minns så hur hemsk den där känslan var, vi försökte i 2.5 år med första barnet. Och det enda jag kan säga, som jag försökte tänka när det kändes som värst. Var att jag inte väntade på vilket barn som helst, utan på just vår Maj. Och vad tacksam jag är idag att det inte tog sig direkt, för då hade det ju inte varit hon som kom.
  Nu ska vi snart börja försöka igen, och det känns så läskigt att ge sig in i denna karusellen en gång till. Men det är ju så värt det sen❤

 3. Hanna skriver:

  Förstår att det är tufft. Snart är det förhoppningsvis er tur. Håller alla tummar jag kan. Är själv gravid i v 6 och vore så roligt att få följa din graviditet samtidigt. Vi försökte i flera månader innan lyckoträff!

  1. Helen skriver:

   Ja e också i v 6 och de blev på 4:försöket tror ja..!

 4. Tesse skriver:

  Kan det inte va att du testade för tidigt då? 🙁

  1. Jo, så kan det vara. Än har inte mensen kommit. Kram J

 5. Elin skriver:

  Ät rosenrot och dra ner på sockret 🙂
  Håller tummarna för er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..