Hur många test kan en göra?

Suck! Så känner jag. Enligt min app (Flo) är jag två dagar sen med mensen. Men jag hade ägglossning två eller tre dagar efter att appen säger att jag hade ägglossning. Jag tog ett tidigt test, fast jag hade bestämt mig för att inte göra det. Jag var för nyfiken helt enkelt men det testet var negativt. Idag har jag tagit ett nytt test som också det är negativt så nu är jag helt inställd på att det inte tog sig den här månaden, men samtidigt vill jag inte ge upp hoppet så länge mensen inte är där.

Hur många test kan man ta? Även om det känns uppgivet att det visar negativt så kan jag inte hålla mig från att ta ett nytt när mensen inte dyker upp. Det är lite samma känsla som att skrapa en trisslott. Man är ju miljonär tills man skrapat lotten och det visar sig vara en nitlott. Samma pirriga och härliga känsla tycker jag.

Img 4148
Käre gode Gud, låt mig bli gravid snart. Jag har fortfarande samma inställning som vid första försöket, det blir när det är meningen att det ska bli. Men jag önskar att det är meningen snart.

Img 4147
Ett streck = inte gravid. Två streck = gravid. 

 1. Jessica skriver:

  Jag skulle vilja säga grattis, för där är helt klart 2 sträck! 🙂

 2. Hej fina!!
  Jag tog 5(!) test med Max. Jag kände på mig att jag var gravid men jag var lite tidig med att kissa på stickan …men till slut så:)
  Stort lycka till!!! ❤️

 3. S skriver:

  Jag tycker dessa test var värdelösa! Testade med dom efter jag testat med flera andra (tidiga test)som visade positivt medans dessa visade negativt…

  Jag tog 2 tidiga dom visade svagt positivt och sen tog jag ett digitalt som först visade negativt (tog d sent på dagen, man ska ju ta med morgonurinet), så tog ett till digitalt på morgonen efter som visade positivt..

  Så ja hur många som helst egentligen 😂 men jag hejar på er och håller tummarna att mensen inte kommer 🙌🏼

 4. Sandra skriver:

  Ser och svagt streck! Tror verkligen du är gravid. Min kompis hade det så också, tillslut efter två eller tre tester visade det positivt! Hoppas! Lycka till!

 5. L skriver:

  Jag ser också ett svagt streck, testa med CB istället! 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..