Saker jag köper i sömnen…

Jag måste börja lägga min telefon i ett annat rum när jag ska sova. Det är inte första gången jag öppnar mailen på morgonen och ser en orderbekräftelse. Haha, säg att det inte bara är jag som klickar hem saker precis i insomningsögonblicket? Igår blev det tydligen en aplampa. Spännande! Den är så söt så jag är ändå nöjd med mitt köp.

Idag har jag och Elsa en mysig dag inne eftersom att regnet piskar utanför. Ibbe är lite krasslig men han var tvungen att åka till båtklubben för att fixa med bockar och annat för båtupptagning. Jag hoppas för Ibbis skull att det är bättre väder inne i stan där båtklubben är.

Img 4186
Senare idag behöver båten komma till ett servicevarv och vi har inte helt bestämt än om det är jag som ska köra båten dit. Jag fick köra båten helt ensam förra helgen och det var världens adrenalinkick. Och så bra för mitt båtsjälvförtroende att jag klarade av att dels släppa av Ibbe, men sen också lägga till. Det är ingen liten båt vi har och att kunna hantera den känns så bra för mig.

Img 4191
Mitt älskade barn. Så tacksam över att du kom in i mitt liv som den självklaraste pusselbiten. Under tiden jag skrivit det här inlägget har vädret helt slagit om. Nu strålar solen in genom vardagsrummet. Jag älskar helgerna tillsammans med henne.

 1. Signe skriver:

  Jag är väldigt bra på å beställa när jag ligger vaken på natten…

 2. Sabina skriver:

  Varför tittar hon på surfplattan när hon äter frukost?

  1. Malin skriver:

   Jag tror det är för att Elsas mamma och pappa inte gillar henne så mycket! Så fort hon vaknar tänker dom ”hur gör vi nu för att undvika sattyget vi satt till världen så mycket som möjligt?” Och så trycker dom på henne lurar och TVINGAR henne att titta på brandman Sam till frukost så de slipper engagera sig i avkomman. SÅ. JÄVLA. SKÖNT. Tänker dom TACKOLOV för iPad annars hade vi behövt ge bort ungen till grannen!

   Eller så hade alla andra i familjen redan ätit upp och behövde ägna sig åt hushållsgrejer en stund och då fick Elsa en stund med sin iPad.

   1. Haha, först när jag började läsa din kommentar tänkte jag ”vad är det här för ufo”? Men nu skrattar jag högt. 😂😂

   1. Stina skriver:

    Hahahah underbar kommentar!

  1. Hon hade ätit klart för längesen men ville sitta kvar vid bordet. 🙂 Ibland händer det att hon får titta på sin padda samtidigt som hon äter. 🙂 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..