Jag tar aldrig er för givet

Ni är anledningen till att jag fortsätter dela med mig av mitt liv varje dag. Det är tack vare er som mitt liv ser ut som det gör idag. Utan er hade jag inte varit där jag är. Det här inlägget är till er. Jag vill att ni ska veta att jag aldrig någonsin tar er för givet. Jag vill från djupet av mitt hjärta tacka er som kommer in här varje dag och vill ta del av mitt liv.

Jag vet att jag lätt blir påverkad av negativa kommentarer och sällan lyfter upp er som dagligen sprider kärlek. Jag har funderat både en och två gånger om det är värt att dela med mig så pass mycket som jag ändå tycker att jag gör. Och svaret blir alltid samma. Det är så värt det. Ni ger mig så mycket tillbaka! Ni har varit med i mina med- och motgångar. Ni har tröstat när jag varit ledsen, och hejat när jag gjort framsteg, stora som små. Det är guld värt.

Img 4262
Tack för att ni finns! Tack för att ni är nyfikna. Tack för att ni delar med er av det som ni tycker är svårt och jobbigt i livet. Och tack för alla era tips och råd. Tack, tack, tack! Jag är verkligen så tacksam. Jag ska bli bättre på att tala om för er hur mycket ni betyder för mig.

Img 3713
Nu närmar sig nästa försök i bebisfabriken. Tack för alla era tips om det. Och tack till er som har skickat saker till mig för att hjälpa till. Haha, det lät konstigt ser jag nu, men jag har fått så många ägglossningstest/stickor från er som inte längre behöver. Jag kommer göra samma sak när jag har lyckats, skicka vidare det som inte gick åt. Så fint att hjälpas åt.

 1. Therese skriver:

  Du verkar vara en helt fantastisk tjej som sprider massa bra energi. Fortsätt att vara du. Stor kram!

 2. K skriver:

  Lycka till! Själv börjar jag tappa hoppet, har försökt i nästan 1,5 år nu 🙁

  1. Förstår det! <3 Håller tummarna för att det snart är din tur! Kram J

 3. Ellen skriver:

  Ja vad gör in för att hålla det spännande och roligt. Vi är inne på försök två efter missfall och inte är vi speciellt sugna just runt ägglossning, det blir som ett jobb. Någon som har tips?
  Nu har vi iallafall försökt den här gången om nu ägglossnings stickorna är rätt 😩.
  Kram och tack för att du finns och delar med dig 💖

  1. Maria skriver:

   Min sambo och jag har inte försökt skaffa barn ämnen vi hade en svacka sexuellt och började att sluta prata och tänka att vi var tvungna ha sex och istället pratade vi om varandra, drömmar, fantasier, vad vi gillar och tog på varandra. Vi spelade ett spel som hette kärleksspelet där man skulle svara på frågor och göra små uppdrag. Helt enkelt gav varandra tid och vi fick ett helt nytt band och helt nya upplevelser. Tips för att avdramatisera och få det hela att bli lite mer spontant 🙂 lycka till! 🙂

 4. Tesse skriver:

  Vad äter du för ”hjälpmedel ” för att lyckas bli gravid? Tips tack:)

 5. Pärla skriver:

  Men gud, glömde skriva vad den heter. Haha Passionbox heter boxen och finns hos Passion of Sweden. Hett tips verkligen! Puss och kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..