Sugen på att komma bort ett tag

De senaste åren har jag kommit iväg på en hel del resor. En resa som låg magiskt i tiden var till Grekland på min kusins bröllop för ett år sen. Nu hade vi visserligen ingen vidare sommar förra sommaren, så att komma till värmen i slutet av sommaren/början av hösten var magiskt då. Nu har vi ju haft århundrandets varmaste sommar och just sol och värme känns inte som något måste.

Men det hade varit fantastiskt att åka iväg en vecka, bara jag, Elsa och Ibbe. Sola, bada och bara vara. Vi har ingenting sånt inplanerat men det skadar inte att drömma. Tänk vad tråkigt livet skulle bli om man inte fick drömma sig bort. Jag gillar att boka in saker och ha roliga saker att se fram emot. Det behöver egentligen inte vara så stort som en utlandsresa. Det kan vara en fest eller en spelkväll.

Från en medelhavskryssning som vi var på tidigare i år.

Älskar Grekland! God mat och lagom varmt. Mina kusiner bor på den lilla ön Kalymnos utanför Kos.

New York hösten 2016. Jag saknar mitt långa hår. Eller ja, mitt och mitt. Det var en hårförlängning så inte så mkt mitt eget. Men jag saknar att ha långt hår.

Berlin med Papi våren 2016. Som de flesta av er vet längtar jag rätt ofta hem när jag är ute och reser. Det härligaste är nästan att se tillbaka till resorna och alla roliga minnen. Det kanske låter lite knäppt men sån är jag.

 1. Johanna skriver:

  Tycker du är såååå fin i ditt egna kortare hår!

 2. Kajsa skriver:

  Jag tycker det är sjukt jobbigt med höst ( inte om det är soligt o fint) men när allt är grått, regnigt o mörkt vill jag bara gå i ide tills våren kommer. I år löser jag det genom att planera in tre roliga resor under hösten. En weekend med bara sambon, en weekend med mina tjejkompisar och en hederlig charter med sambon och barnen.. nu känns plötsligt inte hösten lika jobbig längre.

 3. Jossa skriver:

  Jag är likadan 🙂

 4. Åh jag med saknar långt hår! Målet målet målet, ha sitt egna långa. Sparar i skrivande stund hur trist och segt det än känns är det lycka sen när man slipper hålla på med förlängningar som inte direkt gör ens eget hår gott vad de som säljer löshår än vill tuta i oss 😉

  KRAM

  1. Jag skulle också vilja ha naturligt långt hår, men så länge som jag bleker håret som jag gör tror jag det är svårt att få den längden jag önskar. ^^ Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..