Har ni också en Mollgan hemma?

Hemma hos oss händer det väldigt många oförklarliga saker. Oftast eller alltid finns det ingen skyldig till dessa händelser. Jag vet att man inte alltid måste peka ut en skyldig, men så fort det försvinner saker tror Ibbe att det är mitt fel. Och om jag säger att så inte är fallet säger han ”nehene, det är såklart Mollgan som har slarvat bort den?”

Har ni en Mollgan hemma hos er? Det senaste Mollgan gjorde hemma hos oss var att tända ljuset i mina nya fina apa – och glömma att släcka det. Jag blev så ledsen när jag upptäckte den lilla apans sönderbrända hand. Tur att det inte började brinna i huset känner jag. Det var givetvis inte Ibbe som glömt släcka, utan Mollgan. Jag såg nu på hemsidan där jag beställde apan att det ska vara en ljushållare i metall i handen. Jag måste missat att plocka ur den ur kartongen. Så typiskt.

Brand apa
Min fina fina apa.

Apa
Som sagt, tur att den inte sprack helt…det hade inte slutat bra.

Idag står frilansjakt på schemat. Jag vill ha fler roliga uppdrag! Vet du något får du gärna hojta eller maila mig på jessica.lagergren@gmail.com.

Elsa gose
Idag fick Elsas senaste tillskott i gosedjursfamiljen följa med till förskolan. De får inte ta med leksaker, men ett gosedjur får följa med. Jag har försökt få Elsa att ha ett gosedjur nere på förskolan, men hon vill inte ha det så. Hon vill välja olika gosedjur varje dag. Den här kaninen är lite större och kan därför flyga nedför trappan till exempel, medan en lite mindre behöver bäras, ”för att den är liten”, säger Elsa. Jag älskar att höra hennes resonemang.

Elsa gose
Kaninen har skadat sig så den har fått plåster. Inte optimalt att få bort på den där pälsen.

 1. S skriver:

  köp vit spray och spraya om hela apan 🐒

 2. Var är apan ifrån? 😍

 3. Maria skriver:

  Haha vi har en liten tomte hemma som också glömmer saker, tappar bort saker etc. vi insåg att fe broken var så onödiga så kom vi på tomten 😛

  1. Maria skriver:

   Vi insåg att de bråken *

 4. Jonna skriver:

  Vi har en ”någon” & en ”Inga” i min närmsta släkt, som inte städar eller fixar! Min faster och mamma har haft sådana sms mellan varandra där Inga tagit ledigt som ska hälsa på Någon för bygga Någons staket osv eller när någon blir arg för ingen har gjort disken och vi skyller på att det var Inga och inte ingen som skulle fixa disken!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..