Halloween närmar sig – behöver hjälp!

Snart är det dags för årets halloweenfest hos Bella. Jag och Angelica var Snövits-tvillingar förra året och vann pris! Så roligt, vi gick verkligen all in. Jag älskar att göra det när det kommer till det mesta. Jag gillar inte att göra saker halvdant.

I år skulle jag vilja klä ut mig till något tillsammans med Ibbe. Vad skulle det kunna vara? Jag föreslog kungen och Silvia, men Ibbe kände att det var svårt att få till likheten, haha, jag förstår inte vad han menar. Har han sett vad jag kan göra med lite penslar och smink? Jag vill att vi klär ut oss till något som passar ihop och som sticker ut. Hit me med era bästa förslag.

Snövit!

Linserna som vi beställde var otroligt effektfulla. Jag skulle gärna vara något där linser behövs igen.

Ibbis och jag! Ser fram emot året fest!

 1. Anna skriver:

  Homer & Marge Simpson!
  Eller om ni vill ha ödlelinser kan ni klä ut er till Diana & John från TV-serien V (men ni kanske var för unga när den gick), då kan ni ha med sega råttor att gnaga på också 🙂

 2. Mickan och Fredde från solsidan 😏 Så går Angelica och Niklas som Ove och Anette!! goalssss

 3. Emelie skriver:

  Frankenstein och Frankensteins brud

 4. Sköntheten och odjuret!

 5. Hanna skriver:

  Åh finns ju massor! Sen beror det ka ske lite på hur ”snygg” man vill vara

  Han solo o prinsessan leia
  Bond och money penny (eller bondbrud)
  Clintons
  Rödluvan och vargen (för att fortsätta temat från förra året)
  Alice i underlandet o klockmakaren
  Dirty dancing (Johnny och baby)

  ”bara” googla på filmar så kommer det fram massor av förslag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..