När humöret vänder – med henne

Jag behöver mer Angelica i mitt liv. När jag är med henne känns livet roligare – och bättre. Jag fattar ju att jag inte kan hänga upp mitt liv på en annan människa, som dessutom vill leva sitt eget liv. Men sen hon började jobba mer på Skincity än med mig så fattas hon mig.

Idag har vi varit och plåtats för vårt samarbete som vi gör med Twinings. Det blev så fina bilder! Grym fotograf och så effektivt och härligt team. Jag trivs att jobba på det sättet, i ett team. Det är väl också därför jag har svårt för att inte få jobba med Angelica varje dag. Jag är inte van vid att vara helt ensam och det är inte heller något jag älskar att vara. Tvillingen i mig skriker efter sällskap.

IMG_4894
Outfit of the day. Lånade stickad tröja från Lindex. Så mysig!

IMG_4915
Älskar min kalla nyans i håret. Önskar mig dock lite längre hår. Eller iaf lite tjockare.

IMG_4930
Min älskade andra halva. Du fattas mig. Varje dag.
IMG_4918
Inte lätt att hålla ögonen öppna i strålande sol. Hallå, det ska ju bli varmt igen! På lördag ska det tydligen bli 20 grader och då ska vi till Kastellet i Waxholm och leka Fångarna på fortet. Drömlördag!

  1. Emma skriver:

    Vi är mitt uppe i barnfabriken just nu som ni är, jag undrar hur man gör för att sexet fortfarande ska vara härligt och roligt utan att det blir bara barn planering ? Hur gör ni?

    1. S skriver:

      Mitt tips: ha sex ofta! Och inte bara när ni måste ha. Ju mer sex man har dessto mer lust får man, enligt min erfarenhet iaf. Vi har typ aldrig haft så bra sexliv som innan och efter lillebror skulle bli till. Och det har hållt i sig =) så mer sex! =D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..