Hur långa kan de bli?

Mina fransar! De har verkligen aldrig varit längre – eller svartare. Jag har använt ett serum länge nu, vi pratar flera månader, varje kväll. Jag ska prova ett nytt serum och se vad som händer med fransarna då. Anledningen till att de är så svarta är för att jag har varit på salong och färgat dem blåsvarta. Älskart!

Det är skönt att gå utan mascara, men min absoluta favoritmascara just nu är Nordic Noir Deep Impact Mascara från Lumene. (annonslänk) Jag såg att det är 20% rabatt på den inne hos Ellos, passa på!

IMG_5021
Innan böjning och mascara. 

Jag klickade hem en fransböjare med värme. (annonslänk) Jag är egentligen inget stort fan av fransböjare, mest för att jag inte har behövt det, men jag gillade den här. Den dök upp när jag skulle checka ut vid kassan, ”andra köpte också”. Jag är en sån som har svårt att inte klicka i jaaa tack då.

IMG_5026
Under böjning – med värme. 

IMG_5032
Efter böj – innan mascara. 

IMG_5038
Med mascara. Hej drömfransar!

 1. Så fint! Lyx med långa fransar utan extension. Trevlig helg 💗

 2. Karin skriver:

  Haha håller med Johanna ovan 🙂 Verkligen vill-ha-fransar! Jag använde för några år sedan ett serum som jag fick otroligt långa fransar av. Tyvärr fick jag även en röd rad invid fransrötterna (tänk eyeliner). Det gjorde inte ont eller nåt men var inte så vackert. När jag slutade med serumet och när mina långa fransar bytts ut till nya så kände jag mig nästan ”skallig”. Skillnaden var så stor!

 3. Johanna skriver:

  PS. Jag brukar aldrig klicka på annonslänkar, men det här väckte helt klart min nyfikenhet. Klick klick!

  1. Johanna skriver:

   Vilket serum är det du använt?
   (känner mig rätt patetisk nu när jag kommenterat tre ggr över ett par ögonfransar. XD)

 4. Johanna skriver:

  Drömfransar indeed!!! Sista bilden var ju otrolig!

 5. Anne skriver:

  Jag vet att tidigare så innehöll vissa frans-serum prostaglandinanaloger, vilket man inte skall ta vid graviditet eller om man vill bli gravid. Tror att det blivit striktare med det nu men kanske värt att kolla upp iallafall?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..