Nu ska jag äntligen få hjälp!

Nackspärrens mamma har ju drabbat mig. Så pass mycket att jag var tvungen att sjukskriva mig idag från ett extrapass jag var inbokad på hos Skincity. Så tråkigt, jag hade sett fram emot att jobba där idag, men jag kan inte vrida huvudet ordentligt och då går det inte stå och jobba på ett lager.

Jag ska till sjukgymnasten vid lunch, de hade som tur var fått en avbokning så jag får hjälp idag. Jag har problem med min högra axel och tänker att det hänger ihop. Eller ja, hela kroppen hänger ju ihop, men ni kanske förstår vad jag menar. Jag behöver komma igång med träningen igen för att hjälpa kroppen att må bättre. Allt blir så mycket bättre – med allt när jag rör på mig mera. Det behöver inte vara någon extrem militärträning för att jag ska må bra, även om det är härligt med så mycket adrenalin som pumpar i kroppen. Men lite lagom är också lättare att hålla i. Så får det bli!

IMG_4997
Idag är det äntligen fredag – igen. Har inte den här veckan gått extremt fort? Jag tycker det. Vi ska ha fredagsmys jag, Elsa och Ibbe. Jag ser fram emot en lugn kväll hemma bara vi tre. Och imorgon behöver vi inte ställa någon klocka. Vi ska på lunch hos pappa, sen till Kastellet och leka fångarna på fortet. Drömhelg (om nackspärren försvinner).

IMG_5042
Signe är också pepp på helg med familjen. 

  1. Therese skriver:

    Ingen ägglossning den här månaden? 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..